Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Φίλιππος Βέροιας – Μεταμόρφωση Βόλου Την Κυριακή Στις 17:00 Στο Δ.Α.Κ Μακροχωρίου


Στο κλειστό «Δημήτριος Βικέλας» στο Μακροχώρι Ημαθίας, αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακή ο Φίλιππος Βέροιας για τη 2η αγωνιστική της Β΄ εθνικής κατηγορίας.
Αντιμετωπίζει την Μεταμόρφωση Βόλου, μια ομάδα που ξεκινάει αυτή την Κυριακή τις αγωνιστικές της
υποχρεώσεις (την προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό) και αναμένεται ένας δυνατός αγώνας που και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τη νίκη με πάθος.
Ο Γιώργος Τραπεζανλίδης δήλωσε στο filipposbc.gr για τον πρώτο αγώνα του Φιλίππου με το Ανατόλια : «Η ομάδα μας δεν παρουσιάστηκε όπως περιμέναμε. Η εικόνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο θετική. Μείναμε πίσω στο σκορ από νωρίς, καταφέραμε βέβαια να ισορροπήσουμε το παιχνίδι αλλά πιστεύω η διαιτησία του Γερακίνη σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και ειδικά όταν ο Φίλιππος ισοφάριζε το παιχνίδι ήταν αυτή που καθόρισε σε μεγάλο βαθμό την ήττα.
Παρότι δεν ξεκινήσαμε καλά η ομάδα έδειξε ότι έχει τις δυνατότατες και το “βάθος” του πάγκου να μπορεί να παίζει 40 λεπτά ένα παιχνίδι ενώ οι αντίπαλοι μας τα τελευταία 10 λεπτά είχαν κουραστεί. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, χάσαμε από μια πολύ καλή ομάδα δεν κρίθηκε όμως τίποτα. Η ήττα αυτή θα μας συσπειρώσει και θα μας πεισμώσει ακόμη περισσότερο.
Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή με την Μεταμόρφωση Βόλου και έχουμε ανάγκη την στήριξη του κόσμου. Καλώ όλου τους φιλάθλους να είναι στο πλευρό μας σε ένα πραγματικά δύσκολο αγώνα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ