Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ SPRIDER STORES ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99


Αίτηση υπαγωγής στη διαδικασία εξυγίανσης και λήψης προληπτικών μέτρων, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 99 επομ. του Ν.3588/2007, υπέβαλαν στις 8 Ιανουαρίου 2013 οι εταιρείες Χατζηϊωάννου ΑΒΕΕ και Sprider Stores ΑΕ, ενώπιον του αρμοδίου Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των εταιρειών, η υποβολή των αιτήσεων κρίθηκε αναγκαία για τη διασφάλιση
της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, την εξασφάλιση των συμφερόντων των εργαζομένων και την προστασία έναντι των πιστωτών.
Οι εταιρείες εκτιμούν ότι, μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης, θα πετύχουν την αναδιάρθρωση των οφειλών τους και την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας τους.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών Σωκράτης Λαζαρίδης, αποφάσισε την προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας Χατζηϊωάννου ΑΒΕΕ για σήμερα 9 Ιανουαρίου 2013.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η προσωρινή αναστολή των μετοχών, κρίνεται αναγκαία για την προστασία των επενδυτών, δεδομένου ότι δε διασφαλίζεται προσωρινά η ομαλή λειτουργία της αγοράς των μετοχών της εν λόγω εταιρείας. Το δσ του ΧΑ θα αξιολογήσει σήμερα το ενδεχόμενο μεταφοράς της εταιρείας στην Κατηγορία Επιτήρησης, σύμφωνα με τον Κανονισμό του Χ.Α
http://www.voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ