Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ Ο Α ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.ΣΦΑΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ ΑΠΟ 7 ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΟ
Τελικά και ο Αντώνης Μαρκουλης δήλωσε οτι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος παρα την παρατεταμένη σιωπή που ειχε εδω και πολλές μέρες με αποτέλεσμα πολλοί να εικάζουν οτι τελικά θα έκανε πίσω.Με αυτήν την υποψηφιότητα πάμε στις 7 για τον δήμο Βέροιας αριθμός εξωπραγματικός για την εκλογική ιστορία του Δήμου και πιθανόν να σκάσει και 8η υποψηφιότητα.Κυριολεκτικά θα γίνει σφαγή για μια θέση στα έδρανα του νέου δημοτικού συμβουλίου της Βεροιας και αν μη τι άλλο θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι συσχετισμοί που θα δημιουργηθούν και ποιοι θα περάσουν στον Β γύρο γιατί το επαναλαμβάνουμε ειναι παραπολυ δύσκολο εως αδύνατο να εκλέγει δήμαρχος απο την πρώτη Κυριακή.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α ΜΑΡΚΟΥΛΗ



«Συνδημότισσες, συνδημότες, είναι κοινή πεποίθηση ότι η χώρα μας βιώνει τη δυσκολότερη πολιτικοοικονομική συγκυρία των τελευταίων δεκαετιών. Τις συνέπειες αυτής της κρίσης βιώνει έντονα και η τοπική αυτοδιοίκηση. Η παρατηρούμενη απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών πρόσθεσε μία κοινωνική δυσχέρεια στην προσπάθεια ανασύνταξης των αυτοδιοικητικών δυνάμεων.
Υπηρετώντας στο ελάχιστον το χρέος συνεισφοράς για την αντιμετώπιση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί πρότεινα τη συστράτευση όλων αυτών που έχουν την ίδια αντίληψη για τα πράγματα.
Παρά τις τιτάνιες εκ μέρους μου προσπάθειες δεν επετεύχθη η αναγκαία σύμπλευση.
Σεβόμενος πλήρως την απόφαση των συνυποψηφίων, έχω τη χαρά και την τιμή αφενός να επιβεβαιώσω την πρόθεση να υπηρετήσω τον τόπο μου  και αφετέρου να επαναλάβω την απόφασή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στον Δήμο Βέροιας στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο του έτους 2014.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ