Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΤΡΑΓΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΜΕ 2 ΝΕΚΡΟΥΣ..ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ.

Σε τραγωδία κατέληξε πτήση ιδιωτικού αεροσκάφους κατά την απογείωσή του από το μικρό αεροδρόμιο της Σπάρτης…Το αεροσκάφος απογειώθηκε στις 10:21 το πρωί και έχασε ύψος μετά από 30 μέτρα όπου συνετρίβη σε διπλανό χωράφι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιβαίνοντες προσγείωσαν το αεροσκάφους, τύπου Ι-Α651, στην πίστα του εκτός λειτουργίας αεροδρομίου Σπάρτης. Στη συνέχεια, κατά την διαδικασία απογείωσής και πιθανότατα από λάθος χειρισμό δεδομένου ότι έχει ανοίξει το αλεξίπτωτο του αεροσκάφους, κατέπεσαν 15 μέτρα έξω από την περίφραξη του Από την πρόσκρουση στο έδαφος έχασαν αμφότεροι τη ζωή τους.
Πρόκειται για έναν 52χρονο και για ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων, η ηλικία του οποίου εκτιμάται από 30 έως 35 ετών. Οι δύο σοροί έχουν διακομιστεί στο Νοσοκομείο Σπάρτης.
Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας καθώς και μέλη της Αερολέσχης Σπάρτης και διενεργούνται έρευνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ