Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Η ΕΝΩΣΗ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΝΑΟΥΣΑΣ (Ε.Ρ.Β.Α.Ν) ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ρ.Β.Α.Ν. μετά από πρόσκληση του κ.Γ.Μπαρμπαρούση προϊσταμένου της πολιτικής προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας, έλαβε μέρος το διήμερο της Παναγίας, στην Παναγία Σουμελά, στην περιφρούρηση - επιτήρηση του χώρου της Ιεράς Μονής.
Ο σύλλογος συμμετείχε με τις ομάδες εκτάκτων αναγκών και ένα όχημα περιπολίας για την πρόληψη καταστροφών-πυρκαγιών και βοήθεια σε ότι ζητήθηκε από τους προσκυνητές.

Να ευχαριστήσουμε μέλος του συλλόγου, τη SV 2 ΜΗΒ η οποία σε περιπολία της ειδοποίησε την
ιατρική ομάδα που βρισκόταν στον χώρο της Ιεράς Μονής ,για έναν ηλικιωμένο συνάνθρωπό μας που είχε πρόβλημα με την καρδιά του.
Να ευχαριστήσουμε το Ίδρυμα Παναγία Σουμελά για την παραχώρηση του ξενώνα για τα άτομα που πήραν μέρος στην περιφρούρηση.

Επίσης τον κ.Ρωμύλο Αλεξανδρίδη υπεύθυνο γραφείου προγραμματισμού και αθλητικών δράσεων του Δήμου Βέροιας, για την παραχώρηση της σκηνής όπου κάτω από αυτήν στήθηκε το κέντρο επιχειρήσεων .

Την Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ για την βοήθεια υλικού.

Τέλος ευχαριστούμε τα μέλη της ομάδας εκτάκτων αναγκών του συλλόγου τα οποία για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αφιέρωσαν χρόνο από την προσωπική τους ζωή για να συμβάλλουν στην περιφρούρηση του χώρου.

Ο πρόεδρος ο γραμματέας


Χαράλαμπος Τσαγκαλίδης Ευάγγελος Ιωαννίδης
SV 2 JQA SV 2 MHE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ