Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΙΣΠΑΝΟ ΑΣΣΟ ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ ΜΕ ΘΗΤΕΙΑ ΣΕ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!


Τελικά η μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο στην Βέροια είχε αίσιος τέλος, καθώς το απόγευμα της Τετάρτης (27/8) ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονου Ισπανού ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και της Ρεάλ Μαδρίτης είχε απορρίψει την πρόταση της ημαθιώτικης ομάδας, λέγοντας πως ο ίδιος και η οικογένειά του προτιμούν να παραμείνουν στην Ισπανία.
Εν τέλει όμως φαίνεται ότι ζύγισαν και πάλι τα δεδομένα κι έτσι ο Ραούλ Μπράβο αποφάσισε να πει
το «ναι» στην ΠΑΕ Βέροια.
«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 33χρονου ποδοσφαιριστή Raul Bravo Sanfelix», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας
Στις πρώτες του δηλώσεις αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Ραούλ Μπράβο δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Βέροια. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Έρχομαι με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και θέλω με την εμπειρία μου και με πολύ σκληρή δουλειά να ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο την εμπιστοσύνη που μου έδειξε»
Να σημειωθεί ότι ο Ραούλ Μπράβο που πέρσι αγωνίστηκε με την Κόρντομπα σε μια «γεμάτη» σεζόν με 30 συμμετοχές, επέλεξε να αγωνίζεται με το Νο 2. Επίσης, μεταξύ άλλων ο Μπράβο έχει αγωνιστεί κ σε Λιντς Γιουνάιτεντ, Νουμάνθια και Ράγιο Βαγιεκάνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ