Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΕΡΟΙΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ 2-1 Σκίζει η Βέροια, πρώτη απ'τη περιφέρεια!

Ασταμάτητη είναι η φετινή Βέροια! Η «Βασίλισσα του Βορρά» επιβλήθηκε της Κέρκυρας (2-1) και είναι -προσωρινά- μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας.

Τι και αν βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Χαβίτο στα 41''; Η ομάδα του Γκρανέρο έβγαλε για άλλο ένα παιχνίδι πολύ καλά στοιχεία και κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση.

Ο Κάμπορα ισοφάρισε στο 29' και ο Ντουμίτρου ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 58' με πολύ όμορφο
γκολ ύστερα από ατομική ενέργεια.

Το «πάλεψε» η Κέρκυρα, αλλά η Βέροια ήταν ανώτερη καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στο τρίποντο.

Το ματς:

Η Κέρκυρα «πάγωσε» το «Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας», αφού προηγήθηκε στο σκορ με τον Χαβίτο μόλις στο 1ο λεπτό. Για την ακρίβεια, ο Ισπανός άσος των φιλοξενούμενων ευνοήθηκε από τις κόντρες και σκόραρε στα 41'' βάζοντας... φωτιά στην αναμέτρηση. Η Βέροια μετά το αρχικό «σοκ» συνήλθε και κατάφερε να πάρει μέτρα τον αγωνιστικό χώρο.

Η αγωνιστική υπεροχή της ομάδας του Γκρανέρο αντικατοπτρίστηκε στην ισοφάριση του Κάμπορα λίγο αργότερα. Ο επιθετικός της Βέροιας εκμεταλλευόμενος την αμυντική αδράνεια στην περιοχή της Κέρκυρας πλάσαρε προ κενής εστίας για το 1-1 (29').

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στην επανάληψη αποφασισμένοι να κάνουν την ανατροπή. Και το κατάφεραν! Έπειτα από πάσα του Κάμπορα στο 58' ο Ντουμίτρου ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και με δυνατό, διαγώνιο σουτ νίκησε τον Σέτκους, κάνοντας το 2-1.

Μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Η Κέρκυρα προσπάθησε να πιέσει, αλλά η Βέροια είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Έτσι, έφτασε στο 3/3, παίζοντας εκ νέου κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο.

MVP του Coppa.gr: Ο Κάμπορα. Ο σέντερ φορ της Βέροιας πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και στη συνέχεια έβγαλε την ασίστ στον Ντουμίτρου για το δεύτερο γκολ. Θετικότατη η παρουσία του.

Που κρίθηκε: Στο πολύ ωραίο γκολ του Ντουμίτρου. Ο επιθετικός των γηπεδούχων έκανε φοβερή ενέργεια, νίκησε τον Σέτκους και έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Ραούλ Μπράβο (Οστόιτς 79'), Βέρτζος, Καλί, Αμαραντίδης, Βεργώνης, Βάσκες, Γεωργιάδης (Μπαργκάν 60'), Ντουμίτρου, Καλτσάς, Κάμπορα (Μπατιόν 71').

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Ναγιάρ (Μαρκόβσκι 63'), Καϊκούτ, Ρόχας (Ανδρεόπουλος 63'), Γκόμες, Καρντόζο, Χαβίτο, Σάντσες, Κανακούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ