Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ.ΕΧΑΣΕ ΜΕ 3-0 ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΜΕ ΠΕΤΣΙΝΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ 2 ΓΚΟΛ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ.


Ο Ολυμπιακός δυσκολεύθηκε πολύ απέναντι στη μαχητική Βέροια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», το 1-0 του Μήτρογλου (33' πεν.) έμεινε ως το 88', αλλά Μπενίτες (88') και Κασάμι (90'+2') εδραίωσαν τη νίκη κορυφής με 3-0, για την 4η αγωνιστική.

Η Βέροια πήγε αήττητη και πρωτοπόρος στο Φάληρο, έχοντας πετύχει το 3 στα 3 και έδειξε τα «δόντια» της, παρά τις απουσίες της. Ελεγξε το ρυθμό και χωρίς να νιώσει ιδιαίτερη πίεση τουλάχιστον για 70 λεπτά, ήταν «μέσα στο ματς», αν και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τη μεγάλη
ευκαιρία.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν καλή απόδοση, ιδίως στο πρώτο 45λεπτο, προηγήθηκαν με το αμφισβητούμενο πέναλτι του Μήτρογλου στο 33' (τα διαφορετικά ριπλέι δεν δημιουργούν ξεκάθαρη `εικόνα' για το αν υπάρχει ή όχι επαφή του Αμαραντίδη στον Ντουρμάζ), το οποίο έφερε και το επεισόδιο με τον Ντομίνγκες μετά το γκολ
(σ.σ. με αφορμή το ποιος θα το πετύχει).
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δημιούργησε περισσότερες φάσεις, είχε γκολ με τον Μήτρογλου που κακώς ακυρώθηκε στο 68' (το ριπλέι με τη γραμμή δείχνει ότι καλύπτεται) και τελικά «καθάρισε» το ματς στο τέλος.
O Mήτρογλου… και ο καυγάς
Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στα μέτρα της Βέροιας. Ελεγξε το ρυθμό, δεν πιέστηκε, έκλεισε τους διαδρόμους στον κεντρικό άξονα και «ανάγκασε» τον Ολυμπιακό να αναπτυχθεί από τα άκρα. Ωστόσο, με εξαίρεση το δοκάρι στο βολέ του Μήτρογλου στο 5', οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ουσιαστικά ακίνδυνοι (υπήρξε και το σουτ του Ντουρμάζ στο 27') και οι φιλοξενούμενοι, που έψαχναν τις αντεπιθέσεις, είχαν και αυτοί δύο καλές στιγμές, με τους Ντουμίτρου (9') και Γεωργιάδη (31').
Ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα στο 33' με το πέναλτι του Μήτρογλου, για να ακολουθήσει ο καυγάς του διεθνούς επιθετικού με τον Ντομίνγκες (σ.σ. ήθελε να το εκτελέσει αυτός). Στο 35' οι γηπεδούχοι άγγιξαν τον 2-0 με την ευκαιρία του Μήτρογλου (σ.σ. ήταν οφσάιντ αλλά δεν υποδείχθηκε) και το ημίχρονο τελείωσε με τη Βέροια να έχει προϋποθέσεις να απειλήσει με τον Κάμπορα στο 44' αλλά ανεκόπη λανθασμένα ως οφσάιντ.
Ευκαιρίες, αλλά όχι γκολ
Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έδειξαν περισσότερο επιθετικές διαθέσεις, αλλά και πάλι χωρίς να κινηθούν σε υψηλά επίπεδα απόδοσης. Ένα σουτ του Ντομίνγκες (52') και η φάση του ακυρωθέντος γκολ του Μήτρογλου (68') ήταν ό,τι πιο αξιόλογο είχαν να επιδείξουν μέχρι το 70'. Στη συνέχεια άρχισαν να απειλούν, είδαν τον Καντιμοίρη «να λέει όχι» στους Μήτρογλου (73') και Μπενίτες (80'), πριν φτάσουν στα δύο γκολ του τέλους.
Στο ίδιο διάστημα, η Βέροια διατήρησε την καλή της οργάνωση και όσο περνούσε ο χρόνος, με το 1-0 εις βάρος της, «έμενε» στο παιχνίδι, έστω και αν δεν έχασε τη μεγάλη ευκαιρία. Δύο ενέργειες του Κατίδη (63' και κυρίως στο 84') ήταν οι δικές της φάσεις. Στο τελευταίο 10λεπτο έδειξε να το πιστεύει περισσότερο και βγήκε πιο μπροστά, αλλά δέχθηκε τα δύο γκολ και όλα τελείωσαν οριστικά γι' αυτή.
ΣΚΟΡΕΡ: 33' πεν. Μήτρογλου, 88' Μπενίτες, 90'+2' Κασάμι
ΔΟΚΑΡΙ: 5' Μήτρογλου
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καλογερόπουλος (Αθηνών)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 24' Κασάμι, 81' Ελαμπντελαουί, 82' Ρομπέρτο - 23' Αμαραντίδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Γιαννούλης (57' Μαζουάκου), Αυλωνίτης, Μποτία, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ντουρμάζ (67' Εντινγκά), Φουστέρ, Ντομίνγκες, Μήτρογλου (76' Μπενίτες).
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Μαλόν (54' Οστοϊτς), Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ραούλ Μπράβο, Βεργώνης (75' Μπαργκάν), Μπατιόν, Καλτσάς, Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (61' Κατίδης), Κάμπορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ