Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές Λάζαρου Τσαβδαρίδη για τη νέα σχολική χρονιά.

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποτελεί μία καινούργια αφετηρία προσπαθειών και ονείρων, για τη μαθητιώσα νεολαία μας, τους γονείς και την εκπαιδευτική κοινότητα. Το καινούργιο αυτό ταξίδι στις λεωφόρους της γνώσης και της κοινωνικής καλλιέργειας όσο δύσκολο και αν είναι, άλλο τόσο όμορφο και πολύτιμο αποδεικνύεται στην πορεία.

Σε όλη αυτή τη διαδρομή, οι μαθήτριες και οι μαθητές μας θα έχουν δίπλα τους ως αφοσιωμένους συνοδοιπόρους τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, οι οποίοι με μεθοδικότητα, εργατικότητα, υπομονή, κέφι, κατανόηση και προπάντων αγάπη, θα συμβάλλουν τα μέγιστα στην πνευματική ανέλιξη και στην ολοκληρωμένη διάπλαση της προσωπικότητας τους.

Εύχομαι ολόψυχα, η φετινή χρονιά να είναι μια χρονιά δημιουργική και αποδοτική για όλους.

Όλοι εμείς, πολιτεία και αρμόδιοι φορείς, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας εποχή, οφείλουμε και θα συνεχίζουμε να είμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες της εκπαιδευτικής μας κοινότητας. Συμβάλλοντας με κάθε τρόπο για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας, για την επαρκή οικονομική υποστήριξη των εκπαιδευτικών δομών αλλά και την αναβάθμιση του ρόλου και έργου της εκπαίδευσης, προκειμένου αυτή να μπορεί να αντανακλά με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις μίας σύγχρονης κοινωνίας.

Καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ