Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Εσπασε η απεργια των τευτλοπαραγωγων - Ανακοίνωση Σωματείου Τευτλοπαραγωγών Ημαθίας.Αιχμηρη δηλωση του προεδρου του Αγροτικου Συλλογου Αλεξανδρειας.


"Η απεργία μας δυστυχώς δεν έχει πλέον αντίκρισμα.
Η διοίκηση της ΕΒΖ αντί να ασχοληθεί με τα τεράστια προβλήματα της καλλιέργειας ή να κάνουν τις διαδικασίες να πληρώσουν έγκαιρα, επιδόθηκαν στο πως να σπάσουν την απεργία και βρήκαν τρόπο σε συνεργασία με με τους γνωστούς "μόνιμα πρόθυμους¨ να εφοδιάσουν με τεύτλα το εργοστάσιο. Θεωρούμε ότι αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία για επιβίωση του κλάδου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στάθηκαν δίπλα μας".

Η δηλωση του  προεδρου του Α Σ Αλεξανδρειας Π Μεσσαλα:


Σκετη απογοητευση η σημερινη συνελευση στην ΕΒΖ , στην οποια καποιος, λογο του στενου κυκλου παραγωγων και συγκομιστων, θα περιμενε διαφορετικη καταληξη.Δυστυχώς για ακομη μια φορα επιβεβαιωθηκαν ολα αυτα που συζηταμε με συναδερφους σε καθε ευκαιρια και τα οποια συνανταμε ολοι μας σε καθε συλλογικη προσπαθεια που γινεται γενικοτερα απο τους αγροτες .
Η αδιαφορια μας για τα συμφεροντα του κλαδου αφηνει ελευθερο πεδιο δρασης σε ιδιοτελεις και ψευτικους ανθρωπους τους οποιους το προσωπικο τους συμφερον τους εχει καταντησει υποχειρια βιομηχανιων,πολιτικων,κομματων,εμπορων.
Το γεγονος οτι τους επιτρεπουμε να δρουν και να μας εκπροσωπουν σε κεντρα αποφασεων,σε ΜΜΕ κ.λ.π με τη δικαιολογια της ελειψης ελευθερου χρονου μας κανει αυτοματα συνυπευθυνους.
Ολα τα παραπανω ειναι προσωπικες αποψεις και διαπιστωσεις τις οποιες δημοσιοποιω απο αγανακτηση και δεν εχουν σχεση με το ΔΣ του συλλογου.
Οσο γιαυτους που κατηγορω περιμενω να δω αν θα ανακοινωθουν παραιτησεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ