Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Ενημερωτική συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδη με το προεδρείο του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας‏.

Ενημερωτική συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ.Καλαϊτζίδη με το προεδρείο του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας

Ενημερωτική συνάντηση με το προεδρείο του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας είχε στο γραφείο του, το πρωί της Πέμπτης 11 Σεπτεμβρίου, ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ.Κώστας Καλαϊτζίδης.
Οι κ.κ Χαλκίδης, Παπακωνσταντινου και Βράνας ενημέρωσαν τον κ.αντιπεριφερειάρχη για τα
ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της Ημαθίας, καθώς και τις συναντήσεις που είχαν το περασμένο διάστημα με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τα πολιτικά κόμματα, για τα θέματα των αποζημιώσεων των αγροτών από τις χαλαζοπτώσεις και το ρωσικό εμπάργκο.
Οι εκπρόσωποι των αγροτών εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον κ.αντιπεριφερειάρχη για την συνεχή συμπαράσταση που διαχρονικά επιδεικνύει στον αγώνα τους.
«Είναι αυτονόητο ότι στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών μας. Πρέπει η κυβέρνηση να βρει άμεσες και δίκαιες λύσεις, τόσο στο ζήτημα των αποζημιώσεων από τις πρόσφατες θεομηνίες, όσο και σε αυτές από το εμπάργκο, από το οποίο η Ημαθία επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη περιφερειακή ενότητα της χώρας μας» τόνισε, μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Καλαϊτζίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ