Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Απεβιωσε σε ηλικια 53 ετων ο γνωστος λογιστης στελεχος της ΝΔ στην Βεροια Γ Μαραντιδης.

Απεβιωσε σε ηλικια 53 ετων ο γνωστος λογιστης στελεχος της ΝΔ στην Βεροια
Γ Μαραντιδης.
Ο εκλειπων διετελεσε προεδρος της ΤΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΔ και γραμματεας της ΝΟΔΕ ΗΜΑΘΙΑΣ ενω ειχε εκλεγει και Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας..Συλλυπητηριο εξεδωσαν η ΝΟΔΕ
ΗΜΑΘΙΑΣ η ΤΟ ΒΕΡΟΙΑΣ ΝΔ η ΟΝΝΕΔ.

ΝΟΔΕ ΝΔ.ΗΜΑΘΙΑΣ.
Η ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκε  την απώλεια του Γιώργου Κ. Μαραντίδη. Εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος που διετέλεσε Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο Βέροιας,  Γραμματέας ΝΟ.Δ.Ε και  μέλος  της Δημοτικής Κοινότητας Βέροιας, με ανεκτίμητη και ανιδιοτελή προσφορά στο χώρο της τοπικής κοινωνίας. Στο ταξίδι του για την αιωνιότητα θα τον συντροφεύει πάντα η σκέψη μας.
Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

ΟΝΝΕΔ ΗΜΑΘΙΑΣ
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας εκφράζουμε την θλίψη και την συγκίνηση μας για την απώλεια του ιστορικού στελέχους της παράταξης μας Γεώργιου Μαραντίδη.
Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του.
Καλό Παράδεισο Γιώργο...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει.
  ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ ΒΕΡΟΙΑΣ
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμότερά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας προς την οικογένεια του εκλιπόντος φίλου μας και πρώην Προέδρου της ΔΗΜ. Τ.Ο. ΝΔ ΒΕΡΟΙΑΣ Γιώργου Μαραντίδη, που τόσο άδικα έφυγε από κοντά μας. Φίλε Γιώργο θα είσαι πάντα στην θύμηση και στις καρδιές μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ