Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ο < ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ> Ο <ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ> ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο <ΤΡΕΛΟΣ> ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ.ΤΑΔΕ ΕΦΙ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΕ ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.- ΣΧΟΛΙΟ.

 Σε παραλήρημα κατα παντων αριστερων και ειρωνείες προσέφυγε ο Αδωνις Γεωργιάδης σε αντίθεση με τους Τσαβδαριδη Τζαμτζη που μιλησαν με παθος μεν αλλα απεφυγαν το σκληρο υβρεολογιο στην χθεσινή του παρέμβαση στην συγκέντρωση του Λ Τσαβδαριδη στην Βεροια με στόχο οπως παντα τον ΣΥΡΙΖΑ και την Αριστερά και για να τονώσει το κομματικό του ακροατήριο άλλωστε ειναι μανούλα σε αυτα και παίζει στο έπακρο το επικίνδυνο παιχνίδι της πόλωσης με προφανή στόχο να συσπειρώσει τον σκληρό κομματικό πυρήνα της ΝΔ που φαίνεται να
φυλλορροεί οπως δείχνουν ολες οι δημοσκοπήσεις. Ειναι άχρηστοι και τεμπέληδες οι αριστεροί ειπε σύμφωνα με την αρχαιοελληνική  ενω χαρακτήρισε ανόητο και τρελό εμμέσως τον Π Λαφαζανη.Απεφυγε ομως να μας πει για την μνημονιακη πολιτικη που τοσο πολυ του αρεσεει οπως και για τις τελευταιες του δηλωσεις περι ανοιγματος των πλειστηριασμων της πρωτης κατοικιας οπου και ταχθηκε με παθος υπερ της αρσης τους.Ασε  μας ρε φιλε...
Δειτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα απο την ομιλια του Αδωνεος και βγαλτε συμπερασμα.

«Ποιος νομίζεται ότι κυβερνούσε μέχρι τώρα; Η αριστερά με την ιδεολογική υπεροχή στην κοινωνία. Η αριστερά έπεισε τον Ελληνικό λαό ότι κάθε τι που έλεγε ήταν προοδευτικό. Έβαλε τους ανθρώπους της παντού και εμείς φοβόμασταν να πούμε ότι είμαστε δεξιοί. Ο δεξιός στα αρχαία ελληνικά είναι ο ευοίωνος, ο έξυπνος, ο εργατικός. Αριστερός στα αρχαία ελληνικά είναι ο τεμπέλης, ο δυσοίωνος. Λαφαζάνης στα Κυπριακά είναι αυτός που λέει τρέλες, ανοησίες. Θα φέρουμε την αριστερά στα πράγματα; θα μείνουνε με την γλύκα. Στην κάλπη ο Ελληνικός λαός δεν θα αυτοκτονήσει».

2 σχόλια:

  1. Σας ξεμπρόστιασε για ακόμη μια φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μας πει γιατί κατέθετε βροχή επερωτήσεις για τα Eurocopter ως βουλευτής του Λά.Ο.Σ. και τί ξέρει για τις offshore του Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ