Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Δειτε αυτα που δεν σας δειχνουν τα μεγαλα ΜΜΕ Πως διαμαρτυρηθηκαν οι εξεγερμενοι αγρότες της Γαλλίας: Γέμισαν με κοπριά κυβερνητικά κτίρια! [εικόνες]

Οι ξεσηκωμένοι αγρότες προκάλεσαν χάος σε αρκετές πόλεις της Γαλλίας, αφήνοντας τόνους κοπριάς και σάπιων λαχανικών σε δρόμους και κυβερνητικά κτίρια, ενώ έστησαν οδοφράγματα με άχυρα και έκαναν ογκώδεις διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα. 
Οι αγρότες διαμαρτύρονται για τις τιμές των προϊόντων που ακολουθούν καθοδική πορεία, ενώ την
ίδια ώρα ακριβαίνουν τα λιπάσματα. Επιπλέον, «φωνάζουν» για τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας εξαιτίας της ουκρανικής κρίσης, γιατί αυτές έδωσαν τη χαριστική βολή στις τιμές των δημητριακών και του γάλακτος. 
Σε μία από τις διαμαρτυρίες, στην πόλη Σαρτρ νοτιοδυτικά του Παρισιού, οι αγρότες έριξαν 100 τόνους κοπριάς μαζί με λαχανικά έξω από τα γραφεία του δημαρχείου. Στην πρωτεύουσα, άδειασαν 50 τόνους λαχανικών και φρούτων και τα μοίρασαν στον κόσμο δωρεάν. Σύμφωνα με το συνδικάτο των αγροτών, πάνω από 36.000 άτομα βρέθηκαν στους δρόμους, σε όλη τη Γαλλία, με τα τρακτέρ τους. 
Στην πόλη Πω, τρακτέρ άδειασαν αλεύρι στους δρόμους. Οι αγρότες ξεσηκώθηκαν μετά και από τους περιβαλλοντικούς κανόνες που επιβλήθηκαν στις φάρμες, μετά από την απόφαση της κυβέρνησης να επεκτείνει τις ζώνες νερού που προστατεύονται από τη μόλυνση. 
Αλλού, έστησαν οδοφράγματα με άχυρο, λάστιχα και κοπριά 
Αρκετοί έστησαν μπλόκα στους δρόμους αναζητώντας τα φορτηγά που μετέφεραν τρόφιμα στη Γαλλία. Μάλιστα, έκαναν ελέγχους σε νταλίκες που έφερναν προϊόντα, λέγοντας ότι βρήκαν ντομάτες από το Μαρόκο και μήλα από την Ιταλία. 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ