Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Στη Βέροια βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής του κόμματος “Ποτάμι” Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, σε προγραμματισμένη συγκέντρωση που διοργάνωσαν τα στελέχη του στην Ημαθία.

Στη Βέροια βρέθηκε σήμερα ο επικεφαλής του κόμματος “Ποτάμι” Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, σε προγραμματισμένη συγκέντρωση που διοργάνωσαν τα στελέχη του στην Ημαθία.
Στην σύντομη τοποθέτησή του, ο Σταύρος Θεοδωράκης στάθηκε ιδιαίτερα στα χαρίσματα του τόπου μας. “ Η Ελλάδα θα σωθεί αν στηριχθεί στο χώμα, στον ήλιο και την θάλασσα” είπε χαρακτηριστικά, εννοώντας την αγροτική ζωή, τον τουρισμό και την ναυτιλία με την αλιεία.

Πάντως έστειλε και το μήνυμα πως “η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από συνεργασίας”, ενώ πιθανολόγησε ότι “οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη”. Καταλήγοντας τόνισε ότι “δεν έχουμε θελκτική οικονομία και η διακυβέρνηση πρέπει να πάει πίσω, στους ανθρώπους της δουλειάς”.
Το μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης με τους πολίτες, όπως το συνηθίζει κιόλας, ο Σταύρος Θεοδωράκης το αφιέρωσε σε ερωτοαπαντήσεις με το ακροατήριο. Με διάλογο.
Σε μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε, είπε:
- “Ο δανειστής βάζει και τους όρους του”, καταδεικνύοντας τις δεσμεύσεις που υπάρχουν με την τρόϊκα και την επιρροή που ασκεί η Μέρκελ.
- “Διαφέρουμε απ΄ όλα τα κόμματα” είπε. “Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί από την...Εθνική Ελλάδος”, επισήμανε δείχνοντας ότι το “Ποτάμι” είναι “ανοιχτό” σε συνεργασίες και ιδιαίτερα ευρύτερες.
- “Να δώσουμε δουλειά στους νέους, για να σώσουμε τα ταμεία” είπε σε ερώτηση για τους συνταξιούχους και τους άνεργους. “Το ασφαλιστικό έχει μεγάλο πρόβλημα. Η χώρα χρειάζεται ανάπτυξη, ενώ η ...ανάσταση θα έρθει με μείωση φόρων” κατέληξε.
- “Όχι στην κομματική διακυβέρνηση” απάντησε σε ερώτημα αν το “Ποτάμι” είναι έτοιμο να κυβερνήσει. “Για εμάς πρέπει να υπάρχει ένας υπουργός, για να υπάρχει μονοπρόσωπη ευθύνη. Επίσης πρόσωπα οικουμενικής αποδοχής ως Υπουργοί και θα ολοκληρώνουν την θητεία τους, χωρίς ανασχηματισμούς” είπε χαρακτηριστικά.
- “Αν μια κοινωνία δεν αναπτυχθεί από κάτω δεν πρόκειται να αναστηθεί. Είμαστε υπέρ μια δίκαιης κοινωνίας” απάντησε σε ερώτημα για το ιδεολογικό στίγμα του “Ποταμιού”. “Είμαστε υπέρ των ασθενέστερων” επισήμανε.
- “Ανεκμετάλλευτη η Βεργίνα. Περνάνε οι τουρίστες και άντε να πάρουν και κανέναν καφέ” είπε απαντώντας για τον ανταγωνισμό που πρέπει να είναι προς τα πάνω. “Πρέπει να καλλιεργηθεί ο μύθος της Μακεδονίας για να κερδίσουμε όλοι, με ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα” τόνισε χαρακτηριστικά.
- “Διαφωνώ με τον ΣΥΡΙΖΑ που θέλει ανοιχτά σύνορα. Είμαστε υπέρ των νόμιμων μεταναστών για να μην χάνει εισφορές το δημόσιο και να μην υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός” τόνισε σε ερώτημα για τους μετανάστες. “Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα στην χώρα μας είναι η μετανάστευση των δικών μας λαμπρών μυαλών. Πρέπει να δώσουμε κίνητρα στη νεανική επιχειρηματικότητα” είπε χαρακτηριστικά

ΑΠΟ http://www.24oresimathia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ