Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Νεα νικη του κινηματος εναντιον των πλειστηριασμων στην Κρητη!! Ακίνητο στα Χανιά συμπλήρωσε 4 συνεδρίες και δε μπορεί να ξανατεθεί σε πλειστηριασμό! Νεα παρεμβαση και στο Ηρακλειο απο την δυναμικη ομαδα της ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑΣ - ΛΑΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.

ΧΑΝΙΑ
Και σήμερα οι πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το Ειρηνοδικείο Χανίων. Πολλοί Χανιώτες που αγωνίζονται για να αποτρέψουν πλειστηριασμούς περίμεναν να ακούσουν το ευχάριστο μήνυμα.
Η δικαστική επιμελήτρια είπε στους συγκεντρωμένους πολίτες: Εμένα δε θα με ξαναδείτε”. Και οι πολίτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα. Γνώριζαν ότι το ακίνητο από την Καλυβιανή που είχε τεθεί σε πλειστηριασμό από την Τράπεζα ..... σώθηκε.
Μας εξήγησαν ότι οποιοδήποτε ακίνητο συμπληρώσει 4 “άκαρπες” συνεδρίες αυτομάτως δε μπορεί
να ξανατεθεί σε πλειστηριασμό. Για τους συγκεντρωμένους η εξέλιξη αυτή αποτελεί μία νίκη.
Την ίδια ημέρα, άλλος ένας πλειστηριασμός για το ήμισυ μίας τριώροφης οικοδομής ξανά από την ......απέβη άκαρπος.
Όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή που οι δικηγορικοί συλλόγοι όλης της χώρας και στα Χανιά συνεχίζουν την αποχή διαρκείας τους για τα δικαιώματα των πολιτών στους πλειστηριασμούς με τις τράπεζες.
Τελειώνοντας, να αναφέρουμε ότι, όπως ενημερωθήκαμε, θα υπάρξει ένα διάλειμμα μίας εβδομάδας και οι πλειστηριασμοί θα επαναληφθούν με τον καινούργιο χρόνο.
Τόσο στα Χανιά όσο και στο Ηράκλειο οι πολίτες προσυγκεντρώνονται κάθε Τετάρτη έξω από τα Δικαστήρια στις 15.30 με το κάλεσμα να είναι ανοιχτό προς όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν.

 ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 Τετάρτη 17/12/ 2014,Ειρηνοδικείο Ηρακλείου. Η Λαϊκή Στάση Πληρωμών κατάφερε για άλλη μια φορά να ακυρώσει τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς εμποδίζοντας την είσοδο μιας συμβολαιογράφου και της δικαστικής επιμελήτριας που την συνόδευε στο χώρο του ειρηνοδικείου παρά την παρουσία των ΜΑΤ και ΟΠΚΕ. Όλο και περισσότεροι πολίτες προσέρχονται στο χώρο του ειρηνοδικείου για να εκφράσουν ενεργά την αντίθεσή τους στην πολιτική των κατασχέσεων και των πλειστηριασμών της ακίνητης περιουσίας μας από το κράτος, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες. Σύνθημά μας : ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ.
 http://agonaskritis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ