Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ Η ΒΕΡΟΙΑ ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΑ ΣΤΟ 90 ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ.

Η Βέροια κατάφερε με το γκολ του Καλτσά στο 89' να ισοφαρίσει αυτό του Τζάνη και χάρη στο τελικό 1-1 απέναντι στον Πανθρακικό, να φύγει με το βαθμό από την Κομοτηνή.
Σε ένα αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε τις κινήσεις των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και έθετε σε κίνδυνο την υγεία τους, η Βέροια δεν άφησε τον Πανθρακικό να φύγει με τη νίκη, με τον Καλτσά να ισοφαρίζει το γκολ του Τζάνη και τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1, μοιραζόμενες βαθμούς και εντυπώσεις.
Σε ένα παιχνίδι δίχως ποιότητας εξαιτίας του κάκιστου αγωνιστικού χώρου της Κομοτηνής, το πρώτο
ημίχρονο ανήκε και στις δύο ομάδες.
Το πρώτο μισό στους γηπεδούχους που είδαν την υπεροχή τους να καρποφορεί χάρη στο γκολ του Τζάνη που ολοκλήρωσε ιδανικά την εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Κάσες.
Η Βέροια δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα εξαιτίας, σε μεγάλο βαθμό, του κάκιστου αγωνιστικού χώρου.
Η Ντιγκινί έχασε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι σημαδεύοντας το δοκάρι, ο Μπράβο αποβλήθηκε, αλλά η Βέροια με τον Κάλτσα στο 89' βρήκε το δρόμο προς την ισοφάριση, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης
Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς, Νικόλαος Φαντόπουλος

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπό, Τσουμάνης, Λαδάκης (92' Αράμπα), Μεχία, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Κάσες (40' Μορένο), Τζάνης (46' Χρήστου), Ντιγκινί
ΒΕΡΟΙΑ (Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μπράβο, Καλί, Όστοϊτς, Μαλόν (68' Μαντζέκ), Βεργώνης, Παυλίδης (60' Παυλίδης), Μπατιόν, Καλτσάς, Ντουμίτρου (79' Κάμπορα) , Μπεν

Γκολ: 10' Τζάνης / 89' Καλτσάς
Κίτρινες Κάρτες: 81' Χρήστου, 93' Παπαγεωργίου / 31' Καλί, 53' Καλτσάς
Κόκκινες Κάρτες: 80' Μπράβο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ