Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις καταγγελίες Χαϊκάλη. ΣΥΡΙΖΑ: Αναμένουμε η Δικαιοσύνη να πράξει άμεσα το καθήκον της.

Την έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Χρήστος Μαρκογιαννάκη, μετά τις καταγγελίες για προσπάθεια χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. Παύλου Χαϊκάλη.
Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να παραδοθεί το οπτικοακουστικό υλικό από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για την υπόθεση της καταγγελίας του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, περί απόπειρας
δωροδοκίας του.


Ανακοίνωση με αφορμή τις καταγγελίες του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας πως πρέπει «να αναζητηθούν ευθύνες από τους υπαιτίους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται».
Συγκεκριμένα, ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Οι καταγγελίες του κ. Χαϊκάλη όχι μόνο είναι σοβαρές αλλά τεκμηριώνουν την γενικευμένη αίσθηση παρεμβάσεων, πιέσεων και μεθοδεύσεων προς τους βουλευτές για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
Αναμένουμε η Δικαιοσύνη να πράξει άμεσα το καθήκον της. Το μαχαίρι πρέπει να φτάσει στο κόκκαλο. Να αναζητηθούν ευθύνες από τους υπαιτίους όσο ψηλά κι αν βρίσκονται. Η χώρα και το πολιτικό σύστημα πρέπει να βγουν από τον βούρκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ