Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.ΕΦΕΡΕ 1-1 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΕΣ.

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία πρόκριση μέσα στη Βέροια, καθώς το τελικό 1-1 σε συνάρτηση με το 2-1 του πρώτου αγώνα του έδωσε το εισιτήριο για τα προημιτελικά.
Η Βέροια είχε φλύαρη υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και δεν κατάφερε να απειλήσει τα καρέ του Νίκου Παπαδόπουλου. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Πανιωνίου προσπάθησαν κυρίως μέσω αντεπιθέσεων να φανούν απειλητικοί, έχοντας δύο καλές στιγμές. Στο 10' ο Γιώργος Μασούρας
επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στο 38' ο Βασίλης Μπούζας βρέθηκε τετ α τετ με τον Χινάρ, αλλά ο Ισπανός τερματοφύλακας τον πρόλαβε αποσοβώντας τον κίνδυνο για τους γηπεδούχους.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με την Βέροια να πιέζει για το πολυπόθητο γκολ αλλά να μην καταφέρνει να απειλήσει την εστία του Παπαδόπουλου. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έκλεισαν τους χώρους και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 80ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Γιώργου Μασούρα. Η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα με το Νίκο Καλτσά, με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός ήταν φρενήρης, με τη "Βασίλισσα του Βορρά" να πιέζει για το δεύτερο γκολ ώστε να στείλει τον αγώνα στην παράταση, όμως οι "κυανέρυθροι" άντεξαν και πήραν σπουδαία πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

 Στεναχωρημένος από τον αποκλεισμό της Βέροιας εμφανίστηκε ο προπονητής της Βέροιας Χοσέ Γκρανέρο. Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Βέροιας τόνισε: "Παλέψαμε, είχαμε πολλά όνειρο για τον θεσμό. Χάθηκαν πολλά πράγματα στο ματς αν και παλέψαμε μέχρι τέλος. Τιμωρηθήκαμε από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, από την σκληρή δουλειά. Τα παιδιά δέχθηκαν ένα δυνατό χτύπημα. Πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά για το ματς με τον Ολυμπιακό. Θέλαμε να γράψουμε ιστορία στο κύπελλο".

Οι συνθέσεις

Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Χινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Όσοϊτς, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βεργώνης (57' Βάθκεθ), Γεωργιάδης (70' Παυλίδης), Εσπάρθα (57' Καλτσάς), Ντουμίτρου, Κάμπορα.
Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γκέζος, Σιώπης, Καθάριος (67' Μπουμάλ), Μπούζας (88' Γκίνης), Φούντας (67' Κολοβός), Μασούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ