Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΙΟΝΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΝΑ !!

Ξεκάθαρο φαίνεται πως είναι το Greek-Weather.Org, για την πρόβλεψη του περί χιονοπτώσεων από την ερχόμενη Δευτέρα 9/2, σε μεγάλο τμήματα της Ελλάδας ως και σε μηδενικά υψόμετρο.

Το Greek-Weather.Org, προβλέπει πως θα χιονίσει τη Δευτέρα 9

και τη Τρίτη 10 Φεβρουαρίου, ως και σε παραθαλάσσια και πεδινά τμήματα της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, της Θεσσαλίας, αλλά και της Στερεάς Ελλάδας !! Χιόνια φαίνεται να πέφτουν και σε πεδινά και ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου αλλά και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Κρήτης και των νησιών του Αιγαίου και του Ιονίου πελάγους.

Θα χιονίσει αρκετά ακόμα και μέσα στη Θεσσαλονίκη περίπου από το πρωί της Δευτέρας ως και το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ χιονοπτώσεις μέσα στη Τρίτη, αναμένεται να πέσουν ίσως και μέσα στο κέντρο της Αθήνας, ενδεχομένως ως και στον Πειραιά.

Οι χιονοπτώσεις όπως προβλέπει το Greek-Weather.Org, θα ''θάψουν'' μέσα στο χιόνι αρκετές περιοχές της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της Εύβοιας, της ανατολικής Θεσσαλίας, καθώς και της κεντρικής Μακεδονίας, από το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας ως και το πρωί της Τρίτης. Δείξτε προσοχή, καθώς ο χιονιάς που διαφαίνεται, ίσως να είναι ένας από τους μεγαλύτερους των τελευταίων ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ