Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

SILVER ALERT. .ΓΙΑ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.


ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Aγαπητοί φίλοι, Υπάρχει εξαφάνιση 20χρονου από τον Κατσικά Ιωαννίνων. Ο Συναγερμός κοινοποιείται κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων (εκεί όπου σπούδαζε) για να βρουν τον 20χρονο στα Ιωάννινα – Αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου – Κατάγεται από το Ρέθυμνο
Οι αστυνομικές αρχές «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων (εκεί όπου σπούδαζε) για να βρουν τον 20χρονο στα Ιωάννινα – Αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου – Κατάγεται από το Ρέθυμνο – Ο νεαρός, την μέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε φούτερ μπλούζα με μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι μπλε χρώματος και δερμάτινα μαύρα παπούτσια.
SΈχει ύψος 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος
Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση εξαφάνισης του νεαρού φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος έχει δηλωθεί ως εξαφανισμένος από την οικογένειά του αφού αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου μέχρι και σήμερα.
Η οικογένειά του δε μπορεί να πιστέψει ότι βιώνει αυτή τη δραματική εξέλιξη και κάνει έκκληση προς όλους να βοηθήσουν να βρεθεί το παιδί τους.
Την ίδια ώρα η αστυνομία «χτενίζει» την περιοχή των Ιωαννίνων όπου και ο 20χρονος Βαγγέλης ζούσε, αν και καταγόταν από το Ρέθυμνο, καθώς σπούδαζε εκεί.
«Ο Βαγγέλης μας σπουδάζει εδώ και δύο χρόνια στη Γαλακτοκομική Σχολή στα Γιάννενα και επειδή η σχολή διαθέτει εστία μένει εκεί. Έχουμε τρελαθεί όλοι μας, ανησυχούμε μη τυχόν έχει συμβεί κάτι κακό με το Βαγγέλη, δε θέλουμε καν να το σκεφτόμαστε αλλά δε μπορεί να άνοιξε έτσι απλά η γη και να τον κατάπιε…Ο Βαγγέλης είναι ένα παιδί κεφάτο, χαμηλών τόνων, φιλικός και αγαπητός σε όλους που αγαπούσε και υπολόγιζε πολύ την οικογένειά του και τα δύο αδέλφια του τα λάτρευε έχει έναν ακόμη αδελφό και μία αδελφή όσο για τους γονείς του είναι δύο αξιόλογοι και πολύ αγαπητοί άνθρωποι στο Ρέθυμνο.
Οι γονείς έχουν χάσει κάθε επικοινωνία μαζί του από τις 6 του μήνα, η ίδια του η μάνα πήγε επιτόπου στα Γιάννενα, έχει τρελαθεί η γυναίκα ψάχνει να βρει το παιδί της και δε ξέρει τι έχει συμβεί και μόλις πέρασε το 24ωρο έκανε δήλωση εξαφάνισης του γιου της.
Δεν ήταν ένα παιδί που δεν είχε όρεξη για ζωή ή που είχε προβλήματα. Λατρεύει την οικογένειά του και μάλιστα ανυπομονούσε να κατέβει το Πάσχα για να δει τους δικούς του. Ήθελε να τελειώσει στην σχολή για να σταθεί στα πόδια του και προσπαθούσε να μη δημιουργεί ποτέ έννοιες και προβλήματα στην οικογένειά του που καμάρωνε για αυτόν πάντα», θα πει η ξαδέλφη του Λίνα, μιλώντας αποκλειστικά στο protothema.gr.
Σύμφωνα με την οικογένεια: «Λίγο καιρό πριν την εξαφάνιση του ο Βαγγέλης είχε πάει σε μια εκδήλωση και ήταν πολύ ευδιάθετος, φιλικός. είχε αρκετούς φίλους και ειδικά στο Ρέθυμνο. Η τελευταία φορά που είχαμε επικοινωνία μαζί του ήταν την Παρασκευή γύρω στο μεσημέρι, είχε ραντεβού με φίλους του όμως τελικά δεν εμφανίστηκε. Δεν τον βρίσκαμε στο τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Όταν κάτι φίλοι του πήγαν στο δωμάτιο και το πορτοφόλι αλλά και το κινητό του τηλέφωνο».
Οι γονείς του Βαγγέλη και τα αδέλφια του έχουν χάσει τη γη κάτω από τα πόδια τους καθώς ανησυχούν για το τι έχε συμβεί με το γιο τους. Συγγενείς και φίλοι προσπαθούν μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να διαδώσουν το περιστατικό της μυστηριώδους εξαφάνισης του Βαγγέλη μήπως βρεθεί κανείς που να γνωρίζει κάτι να βοηθήσει την αστυνομία στις εξονυχιστικές έρευνες που κάνει για τον εντοπισμό του νεαρού φοιτητή γύρω από την σχολή αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.
Ο νεαρός, την μέρα που εξαφανίστηκε, φορούσε φούτερ μπλούζα με μπλε στάμπα, τζιν παντελόνι μπλε χρώματος και δερμάτινα μαύρα παπούτσια. Έχει ύψος 1,80 και είναι ελαφρώς αξύριστος. Η 5η ΕΜΑΚ Ιωαννίνων ψάχνει ακόμα και στην λίμνη που υπάρχει κοντά αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ένδειξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ