Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΕΛ ΒΕΡΟΙΑΣ.

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος καθηγητών του 3ου ΓΕΛ Βέροιας συγχαίρουμε την μαθήτρια της Γ’ τάξης Καρατζά Παναγιώτα του Νικολάου για το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε και για την πρώτη θέση που πέτυχε ανάμεσα στα κορίτσια ανεξαρτήτως τάξης στην Εθνική Ολυμπιάδα Μαθηματικών «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου και αποτελεί το τρίτο και τελευταίο στάδιο των πανελλήνιων μαθηματικών διαγωνισμών κάθε σχολικής χρονιάς.

Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού συμμετέχουν στην τελική αξιολόγηση για τη συγκρότηση των εθνικών ομάδων, που εκπροσωπούν τη χώρα μας στους διεθνείς μαθηματικούς διαγωνισμούς.
Οι επιτυχόντες βραβεύθηκαν σε ειδική εκδήλωση στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Κυριακή 1 Μαρτίου 2015.
Η επιτυχία της μας κάνει πολύ υπερήφανους και της ευχόμαστε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια όπως είναι η Μεσογειάδα Μαθηματικών 2015 και ο προκριματικός διαγωνισμός για την επιλογή των παιδιών που θα σχηματίσουν την Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στην Βαλκανιάδα και στην Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών του 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ