Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΒΟΥΤΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ 49ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.ΤΟΝ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΟΥΛΕΙΑ.

Συγκλονισμένη είναι η πόλη της Χαλκίδας από τη βουτιά θανάτου που πραγματοποίησε ο πολιτικός μηχανικός Μ. Μ. του Νικολάου, πηδώντας στο κενό από την
Υψηλή Γέφυρα.
Τον αυτόχειρα εντόπισε νεκρό στις 7:20 το πρωί πρώην διαιτητής, που πήγαινε για τρέξιμο στο χωμάτινο δρόμο κάτω από τη γέφυρα και ήρθε αντιμέτωπος με το μακάβριο θέαμα.
Το μοιραίο περιστατικό εικάζεται, σύμφωνα με τις αρχές, ότι συνέβη τα ξημερώματα της Παρασκευής, αν και η ακριβής ώρα του θανάτου του θα διαπιστωθεί με τη νεκροψία-νεκροτομή.

Ο άτυχος άνδρας χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους διερχόμενους οδηγούς, αφού στάθμευσε το όχημα του - ένα Ι.Χ φορτηγάκι - στην δεξιά πλευρά του δρόμου, μετά τη Γέφυρα στο δρόμο προς την Αθήνα, προχώρησε 50 μέτρα και βούτηξε στο κενό. Μάλιστα ήταν τόσο αποφασισμένος να βάλει τέλος στη ζωή του, που επέλεξε να πέσει και να προσγειωθεί στο τσιμέντο και όχι στο νερό.
Ο 49χρονος, που ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην περιοχή εξαιτίας της επαγγελματικής του ιδιότητας, δεν άφησε πίσω του κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Ωστόσο, άτομα που τον γνώριζαν κάνουν λόγο για χρέη σε τράπεζες που τον είχαν καταβάλλει ψυχολογικά. Εξάλλου, με την ελεύθερη πτώση της οικοδομής στα χρόνια της κρίσης οι δουλειές δεν πήγαιναν καλά και τα εισοδήματα είχαν μειωθεί δραματικά.
Ειδικά το τελευταίο διάστημα, το θύμα της κρίσης δεν είχε καθόλου δουλειά με αποτέλεσμα να κλειστεί εντελώς στον εαυτό του. Εξαρχής, πάντως, αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Ο αυτόχειρας άφησε πίσω του δύο ανήλικα παιδιά. Συντετριμμένη είναι η σύζυγός του, που εργάζεται σε Τράπεζα στη Χαλκίδα, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο άνδρας της προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση απελπισίας.
Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στον 16χρονο γιο του και την 13χρονη κόρη του που αδυνατούν να δεχθούν ότι ο αγαπημένος τους πατέρας δεν είναι πια κοντά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ