Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Δ.Τ - Νέα μεγάλη νίκη του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς!! Στο Ειρηνοδικείο Ιλίου παρά την προκλητική και επίμονη στάση των κορακιών η μαζικότητα και η αποφασιστικότητα του κινήματος στάθηκε για μία ακόμη φορά απροσπέλαστο εμπόδιο στα απάνθρωπα σχέδιά τους και οι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν για μία ακόμη φορά.

ΔΤ
Παρά την επίμονη και προκλητική στάση των κορακιών, τα οποία προσπαθούσαν πάση θυσία να εκπλειστηριάσουν τα σπίτια των συμπολιτών μας,
η μαζικότητα και η αποφασιστικότητα του κινήματος στάθηκε για μία ακόμη φορά απροσπέλαστο εμπόδιο στα απάνθρωπα σχέδιά τους και οι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν για μία ακόμη φορά.
Κάνει αίσθηση το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες, παρότι βρισκόμαστε εν αναμονή της
κατάθεσης του νέου νομοσχεδίου προστασίας της πρώτης κατοικίας, τα κοράκια έχουν αποθρασυνθεί και έχουν σκληρύνει τη στάση τους προσπαθώντας να εκπλειστηριάσουν όσο περισσότερα σπίτια μπορούν.
Ως Συνέλευσή του Ειρηνοδικείου Ιλίου έχουμε αποφασίσει να κλιμακώσουμε τη δράση μας και να παριστάμεθα κάθε εβδομάδα στο Ειρηνοδικείο, μέχρι να ικανοποιηθούν όλα μας τα αιτήματα και να δημιουργηθεί ένα ικανοποιητικό νομοθετικό πλαίσιο που θα προστατεύει πραγματικά τις περιουσίες των φτωχών και μικρομεσαίων συμπολιτών μας από την επέλαση των τοκογλύφων και των πάσης φύσεως κορακιών. Την πρόθεσή μας αυτή τονίσαμε άλλωστε και στη συνάντηση που είχαμε την Τρίτη, 31-03-15, με τον αρμόδιο Υπουργό Γιώργο Σταθάκη, στο Υπουργείο Οικονομικών.
Μας γεμίζει περηφάνια το γεγονός ότι στο Ειρηνοδικείο Ιλίου εδώ και 7 μήνες δεν έχουμε επιτρέψει κανένα σπίτι φτωχού συμπολίτη μας να περάσει στα χέρια τραπεζιτών και ιδιωτών κορακιών. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να κινητοποιηθούν και να βγουν από τα σπίτια τους καθώς σε λίγο δεν θα τους έχουν απομείνει ούτε αυτά.
Αποδείξαμε για μία ακόμη φορά ότι με ενότητα, αποφασιστικότητα και αλληλεγγύη, μπορούμε να εμποδίσουμε στην πράξη την εξάπλωση της δυστυχίας στη χώρα μας.
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ