Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Ασχημα τα νεα για τους παραγωγους συμπυρηνου ροδακινου αχλαδιου και αλλων φρουτων που εχουν μειωμενη παραγωγη.Αρνητικο το πορισμα της επιτροπης δεν αποζημιωνονται απο τον Ελγα συμφωνα με τον προεδρο του Ελγα που επισκεφτηκε σημερα το βραδυ το Μακροχωρι Ημαθιας.



Άσχημα τα νέα για τους χιλιάδες παραγωγούς συμπυρηνου ροδακινου σε Ημαθία Πέλλα καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος του Ελγα Ν Στουπης πού βρέθηκε στο Μακρόχωρι Ημαθίας προσκαλεσμενος των αγροτικών Συλλόγων το πόρισμα τής Επιτροπής πού είχε οριστεί για να διερευνήσει τα αίτια της μείωσης της παραγωγής οφείλεται σε αίτια που δεν είναι στον κανονισμό
του Ελγα και Δεν θα αποζημιωθούν όπως και τα αχλάδια και άλλα προϊόντα. Στην κλιματική αλλαγή λέει το πόρισμα των καθηγητών οφείλεται η ακαρπια και όχι σε παγετό όπως υποστηρίζουν οί παραγωγοι.Έτσι μένουν εκτός αποζημιωσεων  βυθίζοντας σε απόγνωση τους αγρότες πού βλεπουν με πολύ μεγάλη απόγνωση το μέλλον της επιβίωσης των.Ο Πρόεδρος του Ελγα αναφερθηκε. στην βούλησή του Υπουργείου να αλλάξει τον κανονισμό Και να προβλεπονται Περισσότερα αίτια ζημιάς αλλά θα συνδέεται και με αυξημένη εισφορά. Τα ίδια ισχύουν και για τους κτ ηνοτρόφους.Για τα ξερα δεντρα απο τις πλυμμηρες ειπε οτι πανε στα ΠΣΕΑ.
Στιγμιότυπα από την ενημέρωση θα παραθέσουμε αργότερα με βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ