Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Βέροια: Ισχυρή έκρηξη δίπλα σε βενζινάδικο προκάλεσε καταστροφές και πανικό.

Σφοδρή έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/9/2015) σε πλυντήριο αυτοκινήτων, δίπλα ακριβώς σε βενζινάδικο, στην οδό Πιερίων, στη Βέροια.
Η έκρηξη ήταν τόσο σφοδρή που κατέστρεψε δύο οχήματα διανομής πετρελαίου, έσπασε τζάμια από καταστήματα, σπίτια και αυτοκίνητα σε απόσταση έως και 200 μέτρα, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς το πλυντήριο αυτοκινήτων, που βρίσκεται κολλητά στο βενζινάδικο Γαλάνης.
Στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ μέχρι και τις 9 το πρωί, η υπηρεσία καθαριότητας του Δ. Βέροιας, με πάνω από 10 άτομα και οχήματα, καθάρισαν το οδόστρωμα, ώστε να δοθεί στην κυκλοφορία η οδός Πιερίων.
Το γεγονός ότι η έκρηξη σημειώθηκε τέτοια ώρα, είναι ευτυχές, καθώς λίγα μόλις μέτρα από το σημείο της έκρηξης υπάρχει δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο, ενώ η οδός Πιερίων είναι πολυσύχναστη, από πεζούς και ΙΧ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί, ωστόσο δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, το ένα με εκδορές και το άλλο με αναπνευστικά προβλήματα.
Όσον αφορά τα αίτια της σφοδρότατης έκρηξης, διερευνώνται από την Π.Υ. Βέροιας, ωστόσο η αρχική φημολογούμενη εκδοχή, ότι πρόκειται για έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων, δεν φαίνεται πιθανή.
δειτε βιντεο στο http://www.inveria.gr/2015/09/veria-isxiri-ekriksi-dipla-se-venzinadiko-prokalese-katastrofes-kai-paniko.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ