Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Ετοιμαζονται για κινητοποιησεις οι αγροτες για την βαρια εξωντοτικη φορολογια.Παιρνουν αποφασεις στην Νικαια Λαρισας.

Κάλεσμα προς όλους τους ανθρώπους της παραγωγής, απευθύνει η Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών και Κτηνοτρόφων, για την
Κυριακή 11 Οκτωβρίου.
Συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο της Νίκαιας στη Λάρισα, θα πραγματοποιήσουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής, το πρωί (11.00) της ερχόμενης Κυριακής, προκειμένου να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις σχετικά με τον τρόπο που σκοπεύουν να αντιδράσουν στα μέτρα που προωθούνται και αφορούν τον αγροτικό κόσμο.
«Αναλογιζόμενοι όλοι μας το νέο τοπίο που έχει διαμορφωθεί και δημιουργηθεί με τη διεθνή αλλά και εγχώρια οικονομική κρίση όπου ο πρωτογενής τομέας παρουσιάζεται ως ο κυρίαρχος χαμένος των διεθνών και εγχώριων αγορών, η διαμόρφωση ενός ενιαίου μετώπου αντίστασης εμφανίζεται περισσότερο από ποτέ αναγκαία και επιτακτική», επισημαίνει η Συντονιστική Επιτροπή σε σχετική της ανακοίνωση.
«Σκοπός μας είναι να αποφασίσουμε όλοι μαζί τη μορφή του αγώνα που θα ακολουθήσουμε, όχι μόνο για τον κλάδο μας, αλλά και για όλους τους καταναλωτές.
Απέναντι σε τρόικα και λανθασμένες πολιτικές. Δίνοντας, ίσως, την ύστατη στιγμή, την ευκαιρία να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων, κοιτάζοντας κατάματα τη στυγνή και σκληρή πραγματικότητα που οδηγεί σε συρρίκνωση και αφανισμό τον πρωτογενή τομέα.  Δηλαδή τον τομέα μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ