Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Ανακοινωση της Ε.ΣΥ Βεροιας.

Η Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει συσταθεί νόμιμα με ΑΦΜ ως αυτοτελές νομικό πρόσωπο στο Δήμο μας.
Στους σκοπούς της συμπεριλαμβάνονται η προώθηση και υποστήριξη των προσφορών του Αρτέμη Σώρρα για την εξάλειψη του δημοσίου και ιδιωτικού χρέους των Ελλήνων. Η υποστήριξη του αίτηματος του λογιστικού ελέγχου του Δημοσίου χρέους, η καταγγελία όλων των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων και η απεμπλοκή μας απο αυτά, καθώς επίσης και απο όλες τις παράνομες και αντισυνταγματικές κυβερνητικές πράξεις. Η απαίτηση με κάθε νόμιμο μέσον των δικαίων της πατρίδας μας,η επαναφορά του Ελληνικού Αξιακού Συστήματος σε όλους τους τομείς της Δημόσιας ζωής και κυρίως η συνένωση όλων των Κυρίαρχων Αυτοχθόνων Ιθαγενών Ελλήνων απανταχού της Γαίας {νομικός όρος με τον οποίο αναγνωρίζεται το Εθνος των Ελλήνων στον ΟΗΕ,ενω στο Ελληνικό σύνταγμα απο τον Οθωνα και ως σήμερα οι Ελληνες είμαστε υπήκοοι στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ εταιρεία.}.Θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε όλους τους Ελληνες επιδεικνύωντας όλα τα πραγματικά αποδεικτικά στοιχεία.Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση κάθε Ελληνα να ενημερωθεί για όλα αυτά,ούτως ώστε να έχει ορθή και τεκμηριωμένη άποψη για όλα αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μας.
Ε.ΣΥ. Ελλήνων Συνέλευσις,νομικές οντότητες όπως του Δήμου Βέροιας έχουν ανοίξει 100 και ανοίγουν καθημερινά  απο Ελεύθερους Ενεργούς Σκεπτόμενους Ελληνες σε κάθε καποδιστριακό δημο και το εξωτερικό όπου υπάρχουν Ελληνες σε όλο τον πλανήτη μιας και ολοένα ενημερώνονται και συμπράτουν στον δίκαιο αγώνα μας.
Απο τις 4/9/2015 μετά απο εντολή των υφισταμένων Ε.ΣΥ. Προς τον Αρτέμη Σώρρα διμιουργήθηκε ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ. με αριθμό πρωτοκόλου απο τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ 6199/04-09-2015 το πρόγραμμα του φορέα είναι στηριγμένο στις προσφορες του Αρτέμη Σώρρα
600 δις USD [IOBE] διεθνείς συναλαγματικές επικυρωμένες και αδιαμφισβήτητες περιμένουν να εισπραχθούν απο τον Σεπτέμβρη του 2012
 2,3 τρις ευρώ και 325 αναπτυξιακές μελέτες για όλους τους δήμους για δόμηση χρηματοδότησης απο το Παγκόσμιο ταμείο κληρονομικών κεφαλαίων για υλοποίηση έργων υποδομής και ανάπτυξης μέχρι την ανακούφιση των νοικοκυριών απο τα κόκκινα δάνεια και τις οφειλές προς το δημόσιο
100 δις USD κατατέθηκαν για απορρόφηση των τραπεζών σε διπλάσια τιμή της αγοράς τους για την ανακούφιση του δημοσίου απο τις εγγυήσεις{50 δις} και τις ζημιές {16 δις} που προκαλεσε το ταμείο.
8 μετοχές της <<Τραπεζας της Ανατολής>> ή <> αξίας 680 δις 5,5 τρις οι 8 πιστοποιήμενες απο το Ελληνικό Κοινοβούλιο  δωρεά του Αρτέμη Σώρρα προς τους Ελληνες και 27 δις φόρου ΔΗΛΩΣΗ ΦΟΡΟΥ ΔΩΡΕΑΣ Δ.Ο.Υ αρ.πρωτ.20459/25-08-2011.
 
Είναι ανάγκη σ`αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε ως Εθνος Ελληνων του οποίου η γενοκτονία συνεχίζεται να γίνει αντιληπτό ότι η ένωση μας είναι ο μόνος δρόμος που μπορεί να επαναφέρει την ανατροπή της κατάστασης στην οποία έχουμε έρθει.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ/ΔΕΣ. 
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να προστατευσούμε και να υπερασπιστούμε  την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ανατρέψουμε την καταστροφική ροπή που εξελίσεται καθημερινώς μπρόστα στα μάτια μας.
 
Ε.ΣΥ.ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΤΡΕΜΠΕΣΙΝΑΣ 22 ΒΕΡΟΙΑ 
Ωρες ενημέρωσης και εγγραφής μελών 
11πμ-3μμ και 6μμ-10μμ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ