Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Ανάσα για Βέροια η νίκη (2-0) με Καλλονή.Μαγέφσκι και Ανάκογλου σκοραραν για την Βασιλισσα.

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Βέροια επικράτησε 2-0 της Καλλονής στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και πέτυχε μόλις τη δεύτερη εντός έδρας νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, σε σύνολο 11 παιχνιδιών.
Με τους τρεις βαθμούς ο μακεδονικός σύλλογος έφτασε στους 22 βαθμούς και απομακρύνθηκε από τις επικίνδυνες θέσεις, σε αντίθεση με την Καλλονή που παρέμεινε ουραγός με συγκομιδή μόλις 10
βαθμών σε 21 παιχνίδια.
Ήρωας του παιχνιδιού ήταν ο Δαύκος, που μπορεί να νικήθηκε στη φάση του 15ου λεπτού από τον Μαγέφσκι, ο οποίος δέχθηκε την πάσα του Κόλα κι ενώ η άμυνα των φιλοξενούμενων είχε «κοιμηθεί», αλλά ήταν ο πρωταγωνιστής στη φάση της αγωνιστικής.
Στο 32΄ ο Αναστασιάδης ανέτρεψε τον Γεωργιάδη στην περιοχή και απέναντι στον Έλληνα τερματοφύλακα στήθηκε ο Ναζλίδης. Ο Δαύκος, όμως, απέκρουσε την εκτέλεση του Μακεδόνα επιθετικού, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και σούταρε για δεύτερη φορά, με τον τερματοφύλακα της Καλλονής να σώζει ξανά την εστία του!
Οι νησιώτες έχασαν απίστευτη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν στο 58΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Μανούσος βρήκε με κεφαλιά τον Νομπρέγα, ο οποίος δεν κατόρθωσε να πλασάρει από το ένα μέτρο!
Η Καλλονή είχε επιβάλει το ρυθμό της κι έτσι στο 73΄ ο Λόπεθ έκανε σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Ελλακόπουλου, ενώ στο 77΄ και σε εκτέλεση κόρνερ του ίδιου, πάλι ο Νομπρέγα μόνος στο πρώτο δοκάρι έπιασε άσχημη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ!
Ως είθισται σε ανάλογες περιπτώσεις, η ομάδα που έχανε τις ευκαιρίες δέχθηκε το γκολ. Η Βέροια «κλείδωσε» τη νίκη στο 87ο λεπτό, με τον Ανάκογλου να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τη «βασίλισσα του βορρά»


ΣΚΟΡΕΡΣ: 15' Μαγέφσκι, 87' Ανάκογλου.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κύζας (Δράμας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 12' Πούγγουρας, 40' Σιόντης, 82' Καϊκούτ - 32' Αναστασιάδης, 92' Ελλακόπουλος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΔΟΚΑΡΙΑ: -
ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ: 33' Ναζλίδης
ΒΕΡΟΙΑ (Ελευθερόπουλος): Λόπεθ, Νέτο, Μπράβο, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (61' Ανάκογλου), Μαγέφσκι, Γεωργιάδης, Ναζλίδης (78' Ετζενγκέλε), Κόλα (41' Καϊκούτ).
ΚΑΛΛΟΝΗ (Καραγεωργίου): Δαύκος, Μίκιτς, Ούκα, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Τσαμπούρης (74' Κάρλσον), Καλτσάς, Γεωργίου, Μπλάζιτς (57' Μπραούλιο), Γουερέ (46' Ελλακόπουλος), Μανούσος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ