Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή καθως και επ” αόριστον αποκλεισμούς από αύριο σε εθνικές οδούς, λιμάνια, τελωνεία και αεροδρόμια.αποφάσισαν ομόφωνα οι αγρότες μετά την πολύωρη συνάντηση που είχαν στη Νίκαια της Λάρισας.

Την κάθοδο των τρακτέρ στην Αθήνα την ερχόμενη Παρασκευή αποφάσισαν ομόφωνα οι αγρότες μετά την πολύωρη
συνάντηση που είχαν στη Νίκαια της Λάρισας.Την ίδια ώρα παραμένουν στα 135 μπλόκα που έχουν στήσει στο οδικό δίκτυο όλης της χώρας.
Στη  σύσκεψη έχουν κληθεί εκπρόσωποι μπλόκων από όλη τη χώρα, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, καθώς το ζητούμενο είναι να υπάρξει γενικός συντονισμός δράσεων.
Συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή του 95% των μπλόκων που υπάρχουν στη χώρα, οι αγρότες στη
Νίκαια αποφάσισαν επ” αόριστον αποκλεισμούς από αύριο σε εθνικές οδούς, λιμάνια, τελωνεία και αεροδρόμια. Επίσης, αποφάσισαν μαζική κάθοδο στην Αθήνα την Παρασκευή, ακόμα και με τα τρακτέρ τους όπου και θα παραμείνουν μέχρι να γίνουν δεκτά τα αιτήματά τους. Τέλος, δεκτή έγινε και η πρόταση να μην συμμετάσχουν στη διακομματική επιτροπή της Βουλής που θα γίνει την Τρίτη.
Αν και απόντες από την ευρεία σύσκεψη στη Νίκαια οι αγρότες των Τεμπών θα συντονιστεί με την απόφαση για κάθοδο στην Αθήνα.
Οι αγρότες του μπλόκου των Τεμπών μετά από συνεννόηση και με άλλα μπλόκα αναμένεται εντός της ημέρας να δώσουν στη δημοσιότητα κείμενο με συγκεκριμένες και ολοκληρωμένες προτάσεις, τόσο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, όσο και για το κόστος παραγωγής.
Όσοι δεν έχουν προχωρήσει σε επ΄ αόριστον αποκλεισμό, δεν αποκλείεται να το πράξουν τις επόμενες ώρες, καθώς μπορεί στις 12 το μεσημέρι σήμερα να έληξε ο 24ωρος αποκλεισμός που ξεκίνησαν πολλοί το Σάββατοδεν αποκλείεται τελικά να τον «μετατρέψουν» σε 48ωρο ή και πολυήμερο.
Υπενθυμίζεται ότι κοινή συνισταμένη όλων αποτελεί η απόσυρση του σχεδίου γα το ασφαλιστικό και το φορολογικό και η εκ νέου κατάρτισή τους με τη συμμετοχή των ιδίων, και στο πλαίσιο αυτό Βορειοελλαδίτες συμμετέχοντες στα μπλόκα δήλωσαν: «Δεν πάμε σε καμία συνάντηση, συζήτηση σε καμία επιτροπή όσα χαρτιά και να μας στείλουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ