Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

ΩΣ ΠΙΝΟΚΙΟ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΣΙΠΙΔΗ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ESPRESSO» ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

«Κοινός απατεώνας ήταν, σύμφωνα με την Aστυνομία, ο άλλοτε αθλητικός παράγοντας Απόστολος Τσιπίδης, που διαφήμιζε τον τίτλο του επικεφαλής ομίλου εταιριών για να «δαγκώνει» τις οικονομίες όσων πίστευαν το παραμύθι που τους σέρβιρε. Ο 43χρονος «Πινόκιο» έλεγε, μεταξύ άλλων, ότι τάχα απέρριψε
πρόταση του...
ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει υπουργείο (!) κι ότι είχε «άκρες» στο ΔΝΤ, μέσω των οποίων γνώριζε την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας καλύτερα και από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο! Ο Θεσσαλονικιός επικεφαλής του ομίλου Royal Club με 50 επιχειρήσεις αποδεικνύεται, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ψεύτης με... περικεφαλαία, ενώ βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή στα κρατητήρια της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετά την επεισοδιακή σύλληψή του για απάτες στη Βέροια!


Αφίσες για την εκδήλωση

Η πόλη είχε γεμίσει αφίσες για συγκεκριμένη εκδήλωση στο πιο φημισμένο ξενοδοχείο, όπου η εταιρία της οποίας ηγείται ο Τσιπίδης θα παρουσίαζε το «όραμά» της για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων της Ημαθίας. Σύμφωνα με την πρόσκληση, ο όμιλος εμφανίζεται να διαθέτει μεγάλες δυνατότητες στον τομέα της ανάπτυξης, καθώς έχει επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και την Αφρική, με περισσότερες από 50 εταιρίες που μοιράζονται το ίδιο όραμα.

Η εκδήλωση διανθίστηκε με όμορφες παρουσίες στην υποδοχή, με μπουφέ με εδέσματα και ροφήματα, με βίντεο για την παρουσίαση της δράσης της εταιρίας και με εμφανή μέτρα ασφαλείας, αλλά το φινάλε ήταν... επεισοδιακό!

Ξαφνικά, εμφανίστηκαν οι αστυνομικοί, που σάστισαν όταν είδαν ότι ο Τσιπίδης ήταν ο διοργανωτής και ο βασικός ομιλητής, ενώ πίστευαν ότι είχε πάει ως θεατής για να εμφανιστεί σε κάποια φωτογραφία! Τελικά, τον έβαλαν σε ένα υπηρεσιακό όχημα χωρίς διακριτικά και τον οδήγησαν στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες, όσοι εργάστηκαν για την εκδήλωση είναι απλήρωτοι.

Το κατηγορητήριο αναφέρει για τον 43χρονο ότι «ως εκπρόσωπος ομίλου εταιριών, παρουσιάζοντας ψευδή γεγονότα ως πραγματικά, με το πρόσχημα επένδυσης χρημάτων σε επικερδή προγράμματα, στο πλαίσιο της δραστηριότητας του ομίλου του, απέσπασε σε δύο περιπτώσεις το συνολικό χρηματικό ποσό των 65.500 ευρώ».

Στο πλαίσιο της έρευνας του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, αποκαλύπτονται απίστευτα στοιχεία για την πρωτοφανή δράση του Τσιπίδη, που ήταν φυγόποινος, αφού διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούν δύο καταδικαστικές αποφάσεις με ποινή φυλάκισης τριών ετών και 18 μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για απάτη και παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων.

Γνωριμίες στην κυβέρνηση

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο... παραλίγο «υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ» άφηνε να διαρρεύσει ότι, με τις γνωριμίες που (δήθεν) είχε στην κυβέρνηση, είχε μάθει ότι επίκειται grexit και «κούρεμα» καταθέσεων! Οπως φέρεται ότι έλεγε στα θύματά του, ο μόνος τρόπος να διασφαλιστούν οι οικονομίες τους ήταν να τις... επενδύσουν μέσω των εταιριών του!

Το θράσος του 43χρονου «επενδυτή» φέρεται ότι είχε φτάσει στο σημείο να διαδίδει πριν από λίγο καιρό ότι είναι παραγωγός του γνωστού σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, και συγκεκριμένα στη νέα ταινία του γνωστού σκηνοθέτη για τον Νίκο Καζαντζάκη! Οπως αποκάλυψε ο κ. Σμαραγδής, ο Απόστολος Τσιπίδης τον προσκάλεσε στην Αλεξανδρούπολη δηλώνοντάς του την πρόθεσή του να συμμετάσχει στην παραγωγή της νέας ταινίας του. Κρατώντας έναν κόκκινο φάκελο, ο 43χρονος έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια, όπως κατήγγειλε ο σκηνοθέτης, εμφανιζόταν να τον εκπροσωπεί! Μάλιστα, είχε στήσει και σχετική ιστοσελίδα, για την οποία ο κ. Σμαραγδής έκανε καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Πρόεδρος στην ΚΑΕ Ηρακλής το 2012-2013

Το όνομα του Τσιπίδη είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα αθλητικά δρώμενα της χώρας. Μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει πρόεδρος στην ομάδα μπάσκετ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης την περίοδο 2012-2013 και μέλος της ΠΑΕ Ηρακλής επί προεδρίας Αντώνη Ρέμου. Στη συνέχεια, παρουσίασε μια σειρά από χορηγούς που επρόκειτο να επενδύσουν στη Λαμία, αλλά για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί δεν έγινε το deal. Υστερα από έναν χρόνο, συνεργάτης του επιχείρησε να ασχοληθεί με τα διοικητικά του Αρη, έπειτα συμμετείχε σε κίνηση με σκοπό να μπει ξανά στην ΠΑΕ Ηρακλής, αλλά η προσπάθειά του δεν καρποφόρησε, μια και την ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέλαβε ο ομογενής επιχειρηματίας από τον Καναδά Παπαθανασάκης. Πριν από λίγους μήνες εμφανίστηκε ως σωτήρας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και, πριν συλληφθεί στη Βέροια, έκανε προσπάθεια να εμπλακεί και στα διοικητικά του τμήματος μπάσκετ του τοπικού Φιλίππου


(πηγή: espressonews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ