Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Άξιος! Συγκινητικές στιγμές στην ενθρόνιση ως Ηγουμένου της Ι.Μ Σκήτης Τιμίου Προδρόμου Βέροιας, πατρός Πορφυρίου Προδρομίτη.

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην ενθρόνιση, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.Παντελεήμονα, του Γέροντος Πορφυρίου Προδρομίτη, ως Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας, ο οποία έγινε μετά την θεία λειτουργία, το πρωί της Παρασκευής 24 Ιουνίου. Ο Γέροντας Πορφύριος εδώ και 9 χρόνια διακονεί με ζήλο και
αυταπάρνηση το Μοναστήρι, έχοντας αναβαθμίσει τις υποδομές, ανακαινίζοντας κτίρια και
περιβάλλοντα χώρο, αλλά κυρίως καταστώντας τον Πρόδρομο πνευματική κοίτη ορθοδοξίας, με την αύξηση της μοναχικής κοινότητας και των πιστών που καθημερινά λαμβάνουν ευλογία και χάρη. Στην ενθρόνιση του Γέροντος Πορφυρίου παραβρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Τουλίκας, ο διοικητής της Π.Υ Βέροιας κ.Κουβακάς, εκπρόσωπος του διοικητή της ΙΜΠ, εκπρόσωπος της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους, Ηγούμενοι Ιερών Μονών της Μητροπόλεως μας και πλήθος κόσμου. Από εμάς το άξιος στον Γέροντα Πορφύριο.

Θόδωρος Ελευθεριάδης eleytheriadhs.blogspot.gr
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ https://www.youtube.com/watch?v=LpyP7NHpDfs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ