Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Κώστας Καλαϊτζίδης: Πρωταθλήτρια η Κεντρική Μακεδονία με 114% στο ΕΣΠΑ. Το ίδιο θα συμβεί και στο ΣΕΣ. Ενωτικός ο ρόλος Τζιτζικώστα, αφού δρούμε συλλογικά σε επίπεδο περιφέρειας και όχι περιφερειακής ενότητας..

Τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα προλόγισε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, κατά την παρουσίαση της νέας προγραμματικής περιόδου των δράσεων της ΠΚΜ, η οποία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 28ης Ιουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημαθίας, στη Βέροια. Ο κ. Καλαϊτζίδης χαρακτήρισε τον κ.Τζιτζικώστα ως έναν οραματιστή πολιτικό, που ένωσε τους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας, με
τον προγραμματισμό και τις δράσεις της «Αλληλεγγύης», οι οποίες στοχεύουν συλλογικά σε επίπεδο περιφέρειας.
«Η Κεντρική Μακεδονία υπήρξε πρωταθλήτρια με τον Τζιτζικώστα στο τιμόνι της, στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ με ποσοστό 114%. Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι με την ίδια σκληρή και μεθοδική δουλειά του κυρίου περιφερειάρχη και όλων ημών των αιρετών και μη συνεργατών του, η Κεντρική Μακεδονία θα απολάβει ακόμη μεγαλύτερα οφέλη στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020» είπε χαρακτηριστικά ο κ. αντιπεριφερειάρχης.
Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κ. Καλαϊτζίδης

«Kυρίες και κύριοι,
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να καλωσορίζω στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας τον περιφερειάρχη μας   Απόστολο Τζιτζικώστα, έναν οραματιστή πολιτικό άνδρα,  ο οποίος κατά την τετραετία του  στην ηγεσία της αιρετής δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας, κατόρθωσε να  επανεκκινήσει την  αναπτυξιακή μηχανή του τόπου μας.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας ενέπνευσε όλους εμάς που στηρίξαμε την «Αλληλεγγύη», αλλά και  τους συμπολίτες  που μας έδωσαν ξεκάθαρη εντολή διοίκησης,  να αντιληφθούμε  και να σκεφθούμε  πλέον συλλογικά σε επίπεδο περιφέρειας, αντιλαμβανόμενοι ότι δεν υπάρχουν χωριστά προβλήματα και δράσεις σε κάθε περιφερειακή ενότητα.
Η Κεντρική Μακεδονία υπήρξε πρωταθλήτρια με τον Τζιτζικώστα στο τιμόνι της, στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ με ποσοστό 114%.
Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι με την ίδια σκληρή και μεθοδική δουλειά του κυρίου περιφερειάρχη και όλων ημών των αιρετών και μη συνεργατών του, η Κεντρική Μακεδονία θα απολάβει ακόμη μεγαλύτερα οφέλη στη νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020, τις δράσεις της οποίας θα μας παρουσιάσει αμέσως μετά ο  περιφερειάρχης μας.
Η Περιφέρειας μας με την  μεθοδική προεργασία της είναι  απόλυτα έτοιμη να τρέξει το νέο ΕΣΠΑ, την στιγμή που το ίδιο δεν συμβαίνει στην κρατική  μηχανή.

Κύριε Περιφερειάρχα,

Καλωσορίζοντας σας στην Ημαθία, ευελπιστώ ότι  το προσεχές χρονικό διάστημα θα έχουμε την έναρξη  μιας σειράς σημαντικών  έργων και δράσεων που θα παρουσιάσετε σε λίγο.
Ήδη  η Βέροια, μέσω του δήμου της και του Εμπορικού της Συλλόγου, ετοιμάζεται να καταθέσει, σε συνεργασία με την ΕΣΕΕ, μια καινοτόμο δράση για την δημιουργία ανοικτής εμπορικής αγοράς, μέσω του νέου ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας.
Kλείνοντας θα ήθελα να  ευχαριστήσω τον συνάδελφο αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θόδωρο Θεοδωρίδη για την άψογη μας συνεργασία. Ημαθία και Πέλλα έχουν κοινά χαρακτηριστικά και δυνατότητες, οι οποίες θα επιβεβαιωθούν και στο νέο ΕΣΠΑ.

Σας ευχαριστώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ