Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις 31/8 και 1/9 στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από κόμβο Κλειδίου Ημαθίας έως και τον κόμβο Μεθώνης/Αγαθούπολης.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στις 31/8 και 1/9 στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο τμήμα από κόμβο Κλειδίου Ημαθίας έως και τον κόμβο Μεθώνης/Αγαθούπολης.

Σύμφωνα με σχετική απόφασης της Αστυνομίας: Αποσκοπούντες στην ασφαλή εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών εκ μέρους των αρμοδίων, για την εγκατάσταση γέφυρας πινακίδας δυναμικής σήμανσης σε διάφορες θέσεις της Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην περιοχή αρμοδιότητας μας.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Α. Εγκρίνουμε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν την εκτέλεση των εργασιών εγκατάστασης γέφυρας πινακίδας δυναμικής σήμανσης σε διάφορες θέσεις της Ν.Ε.Ο Αθηνών – Θεσ/νίκης (κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα) και συγκεκριμένα από τον Α/Κ Κλειδιού (χ/θ 474+000) έως τον Α/Κ Μεθώνης-Αγαθούπολης (χ/θ 462+000) ως ακολούθως:
Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:
Α' Φάση
Στην απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τον Α/Κ Κλειδιού (χ/θ 474+000) έως τον Α/Κ Μεθώνης –Αγαθούπολης (χ/θ 462+000) της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα, την 31-08-2016 ημέρα Τετάρτη κατά τις ώρες 06.00 ́ έως και 14.00 ́ ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, αν αυτές ολοκληρωθούν νωρίτερα.
-Οι εκτροπές κυκλοφορίας θα πραγματοποιηθούν ως ακολούθως:
α) Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Θεσ/νίκη προς Αθήνα: έξοδος από την Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσ/νίκης (Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.), στον Α/Κ Κλειδιού (χ/θ 474+000) και είσοδος στην Εγνατία Οδό στην κατεύθυνση προς Βέροια, συνέχεια επί της Εγνατίας Οδού έως τον Α/Κ Νησελίου Ημαθίας, από εκεί έξοδος από την Εγνατία Οδό και συνέχεια στην Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας –Κατερίνης στην κατεύθυνση προς Κατερίνη έως τον Α/Κ Μεθώνης – Αγαθούπολης (χ/θ 462+000) από όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών –Θεσ/νίκης (Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.), στην κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
β) Κατεύθυνση από Βέροια προς Αθήνα : έξοδος από την Εγνατία Οδό στον Α/Κ Νησελίου Ημαθίας συνέχεια μέσω της Π.Ε.Ο. Αλεξάνδρειας –Κατερίνης στην κατεύθυνση προς Κατερίνη, έως τον Α/Κ Μεθώνης - Αγαθούπολης (χ/θ 462+000) απ’ όπου τα οχήματα θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών –Θεσ/νίκης (Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε.) κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Στην περίπτωση που κάποιος χρήστης δεν ακολουθήσει τις παραπάνω εναλλακτικές διαδρομές και αφιχθεί στον Α/Κ Κλειδιού με προορισμό προς Αθήνα τότε θα ακολουθεί τη διαδρομή έξοδος στον Α/Κ Κλειδιού προς την Εγνατία Οδό και είσοδος στον Αυτοκινητόδρομο Αθήνας– Θεσ/νίκης στην κατεύθυνση προς Θεσ/νίκη και αναστροφή στον Α/Κ Μαλγάρων προς Αθήνα.
Β' Φάση
Στον περιορισμό της κίνησης των οχημάτων στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, με τον ταυτόχρονο αποκλεισμό της αριστερής Λωρίδας Κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Αθήνα από τη 
Φ/Θ 475+700 έως και τη Φ/Θ 474+050 της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με σκοπό την απομάκρυνση της σήμανσης αποκλεισμού από το πέρας της Α ́ φάσης έως την ολοκλήρωση απομάκρυνσης της σήμανσης, η οποία προσδιορίζεται το αργότερο μέχρι ώρα 14:00 της 01-09-2016, ημέρα Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ