Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ (τμήμα μπάσκετ) - ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Mε μεγάλη χαρά και τιμή ανακοινώνουμε την έναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών καλαθοσφαίρισης του Α.Π.Σ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ για τη νέα αθλητική περίοδο 2016-2017. Κλείνοντας 17 χρόνια εμπειρίας και μετά την μεγάλη επιτυχία και του 2ου Veria BasketBall Camp 2016 που συνδιοργάνωσε μαζί με τον Κώστα Τσαρτσαρή, ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ καλεί όλα τα
παιδιά αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6-17 ετών να πλαισιώσουν τις τάξεις του.
Στόχος όλων μας είναι να διαδώσουμε την ηθική πλευρά του αθλητισμού, που ίσως να μην χρησιμεύει πάντα στο να κερδίσουμε ένα τίτλο, αλλά βοηθά στο να φτιάξουμε καλύτερους ανθρώπους και υγιείς φιλάθλους με σωστή νοοτροπία για το μέλλον.

Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι αντρικό, εφηβικό, παιδικό, παμπαίδων, μίνι, superμίνι, προμίνι, ακαδημίες, juniors καθώς και κοριτσιών που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα στα οποία έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς και στα διάφορα τουρνουά και basketball camps που διοργανώνονται.

Υπεύθυνοι Ακαδημιών: Γκίμας Δημήτριος και Μπλατσιώτης Χρήστος

Προπονητές : Δημήτρης Γκίμας, Χρήστος Μπλατσιώτης, Μανώλης Λευκόπουλος, Τασούλα Αμβρακίδου

Έναρξη Εγγραφών Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Πληροφορίες καθημερινά από ώρες 19.15 - 21-.15 στο τηλέφωνο 23310 20954 και 6982 320026 ή με την παρουσία σας στα γραφεία του κολεγίου Μητροπόλεως & Περικλέους 2, 2ος Όροφος.

Το τελικό πρόγραμμα προπονήσεων θα καθοριστεί με κριτήριο τα τμήματα που θα προκύψουν μετά τις εγγραφές.

Για τα νέα του τμήματος, ανακοινώσεις κλπ μπορείτε να ενημερώνεστε από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.filipposbc.gr καθώς και την σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/filipposbc

Αθλητικό Κολέγιο Φιλίππου Βέροιας – Έχε πίστη και προχώρα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ