Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Μπασκετ 3on3, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 15 χρονών, που διοργάνωσε στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο "Άρης Γεωργιάδης" ο Φίλιππος Βέροιας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3on3, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 15 χρονών, που διοργάνωσε στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο "Άρης Γεωργιάδης" ο Φίλιππος σε συνεργασία με το αθλητικό τμήμα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και ο ανταγωνισμός έντονος καθώς όλες οι ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για τη νίκη, με ομαδικό
πνεύμα και ευγενή άμιλλα αποδεικνύοντας ότι το μπάσκετ είναι πάνω απ΄ όλα διασκέδαση που προσφέρει χαρά σε συνδυασμό με τα οφέλη της άθλησης. Επίσημος καλεσμένος των διοργανωτών ήταν ο προπονητής Βαγγέλης Αγγέλου ο οποίος μιλώντας στα παιδιά αλλά και στους γονείς είπε : "Είναι τιμή και χαίρομαι που βρίσκομαι σήμερα στην πόλη της Βέροιας. Γνωρίζω τους ανθρώπους του Φιλίππου απο τότε που ήμουν προπονητής στπν Άρη και ξέρω το μεράκι τους και την πολύ καλή δουλειά που τους διακρίνει. Για εμάς που ασχολούμαστε με το μπάσκετ όταν βλεπουμε "κυψέλες" μικρών παιδιών είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιονδήποτε τρόπο. Το μύνημα που στέλνω στα παιδιά είναι το εξής Έλατε στο γήπεδο, κοντά στο μπάσκετ, βρείτε ένα κίνητρο μέσα απο το παιχνίδι για να έχει η ζωή σας περισσότερο χρώμα και πεισσότερη δράση. Βέβαια πρωταρχικό λόγο έχει το σχολείο που σε συνδιασμό με τον αθλητισμό θα σας κάνει ολοκληρωμένους ανθρώπους. Επίσης η υπακοή στους προπονητές σας είναι κάτι το οποίο είναι σημαντικό. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Φιλίππου και του Δήμου Βέροιας για την πρόσκληση."

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Φιλίππου Βέροιας Δημήτρης Γκίμας δήλωσε : "Συγκεντρώσαμε περίπου 300 παιδιά και ο στόχος να έχουμε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο μπάσκετ για τα παιδιά επετεύχθει. Θέλω να πω οτι όλη η χρονιά θα έχει κι άλλου τέτοιου είδους εκπλήξεις. Αυτή είναι η μικρότερη απο όλες όσες θα ακολουθήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Βαγγέλη Αγγέλου που μας τιμά σήμερα με την παρουσία του."

Ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κος Θεόφιλος Κορωνάς είπε : "Είμαι χαρούμενος απο την ανταπόκριση των παιδιών αλλα και των γονιών αυτές τις δυο ημέρες κάνοντας την διοργάνωση απόλυτα επιτυχημένη. Επίσης χαιρόμαστε γιατί απο τότε που ανακατασκευάστηκε το γήπεδο φιλοξενεί πολλές εκδήλώσεις. Ευχαριστώ θερμά τον κο Αγγέλου για την παρουσία του σήμερα εδώ που μας τιμά ιδιαίτερα."

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαγωνιστικά παιχνίδια ελευθέρων βολών και νοκ-άουτ, με την επιβράβευση των νικητών με μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά που αγωνίστηκαν καθώς και τους γονείς τους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και χειροκρότησαν και καμάρωσαν τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Οι νικητές των κατηγοριών 3on3 :

Κατηγορία 2000 - 2001 - 2002

Ομάδα FILIPPOS BC (Μόρας Ηλίας, Καρμάτης Άρης, Χόργκος Ιωάννης, Σιδηρόπουλος Αντώνης)

Κατηγορία 2003 - 2004

Ομάδα 4G CHAMPS (Ποταμόπουλος Κυριάκος, Σαρρηγιαννίδης Σίμος, Βύζας Λάζαρος, Δάνης Εμ)

Κατηγορία 2005

Ομάδα ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ (Μεσσάλας Χαράλαμπος, Τσανακτσίδης Γιώργος, Μπεσίνας Δημήτρης, Μαραβελάκης Γιώργος)

Κατηγορία 2006

Ομάδα GOLDER STATE WORRIOS 06 (Πέϊος Δημήτρης, Κωνσταντής Φώτης, Τζιούρτζιας Νίκος, Δάμτσιος Αλέξανδρος)

Κατηγορία 2007

Ομάδα NBA ALL STARS (Σταυρακίδης Απόστολος, Ιωαννίδης Λ, Κονκέζος Κωνσταντίνος, Ζαφειρόπουλος Μάριος)

Κατηγορία 2008

Ομάδα ΑΧΤΥΠΗΤΟΙ (Μπεσίνας Νίκος, Καραγιάννης Βασίλης, Στεφάνου Κωνσταντίνος)

Κατηγορία 2009 -2010

Ομάδα ΔΡΑΚΟΙ (Αμπρικίδης Βασίλης, Φαρσαρώτος Κωνσταντίνος, Δαλλιγκάρος Άγγελος, Δάσιος Λευτέρης)

Οι νικητές διαγωνιστικών ελευθέρων βολών :

Κατηγορία 2003-2004 - Αρβανίτης Νίκος

Κατηγορία 2005 - Ταπάντζης Χρήστος

Κατηγορία 2006 - Φάκας Γιάννης

Κατηγορία 2007 - Πατσιαβούρας Μιχαήλ

Κατηγορία 2008 - Κυβεντίδης Χάρης και Χρυσοπουλίδου Δέσποινα

Κατηγορία 2009 - 2010 Διαμαντόπουλος Νίκος και Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος

Οι νικητές των διαγωνιστικών νοκ-άουτ :


Κατηγορία Κοριτσιών - Κουσίδου Μαρία

Κατηγορία 2003-2004 - Πολυμένης Χρήστος

Κατηγορία 2005 - Μπεσίνας Δημήτρης

Κατηγορία 2006 - Σαράντης Αντώνης

Κατηγορία 2007 - Χατζησυμεωνίδης Ιωακείμ

Κατηγορία 2008 - Μπεσίνας Νίκος

Κατηγορία 2009 - 2010 Κελεπούρης Κωνσταντίνος και Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ