Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΚΡΑΣΤΑΣ 2016 ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ! Κυριακή 23 Οκτωβρίου τελευταίο πέρασμα-αγκάλιασμα για φέτος Εκκίνηση 10.30-11.00 πρωινής, από πλατεία Γιαννακοχωρίου Ναουσας.

ΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΤΗΣ ΚΡΑΣΤΑΣ 2016  ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ !
Κυριακή 23 Οκτωβρίου τελευταίο πέρασμα-αγκάλιασμα για φέτος
Εκκίνηση 10.30-11.00 πρωινής, από πλατεία Γιαννακοχωρίου

Οι ευτυχείς  #go_krasta , #krasta, #wandern#wanderung#wanderweg#wald
και η Λέσχη Καταδρομέων Ν. Ημαθίας, σας καλούν στο τελευταίο αγκάλιασμα - πέρασμα για φέτος, από το Φαράγγι της Κράστας, δυναμώνοντας το ενδιαφέρον, αισιοδοξώντας για το 2017.

Όλο το άπειρο, νύμφες, νεράιδες, γοργόνες, πνοές, άνθρωποι, βουλιάζουμε τη χαρά σε κάθε βήμα, ανηφορούμε το ποτάμι Μέγα Ρέμα έως Ροδοχώρι, πλέοντας εκδρομή, ανάμεσο ομιλιών των σταθμών, Δέση, Μέση, Στενό, Γαλάζια Νερά, Πράσινα Νερά, Φουρκέτα, Μαύρο Λιμάνι, Αερόπετρα, Καταρράκτης, συνεπαρμένοι, αφημένοι όμορφα...κουβαλώντας νεράκι, λίγους ξηρούς καρπούς,κομμάτια χωριατόπιτας, μαγιό, το κέφι της χαράς, που να μας διασχίζει !

ΑΓΑΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜAΣ !!!
Mε τα hashtags #go_krasta και #krasta #wandern#wanderung#wanderweg#wald, το πραγματοποιούμε.

Εκκίνηση από πλατεία Γιαννακοχωρίου, 10.30-11.00 πρωινής, 23 Οκτωβρίου 2016, ενθαρρύνοντας πολλούς να φτάσουμε έως τον Καταρράκτη σε 2 ώρες, έως το Μαύρο Λιμάνι σε 1 ώρα, με επιστροφή 4 ώρες και 2 ώρες αντίστοιχα , με τρίτη λύση το άραγμα στη Μέση, ούτε 5 λεπτά από το έμπα, με δροσιές, κολύμπι, απαγγελίες ποιημάτων, κυκλάμινα, πολύχρωμα πλατανόφυλλα, τραγουδώντας και ψαρεύοντας πυξάρια, κισσούς και μοβ κρόκους !!!

Όλοι καλεσμένοι, όλοι καλοκαιρινοί, μες στο εκρηκτικό φθινόπωρο, και για την επικοινωνία: 6939699902

Ηλίας Τσέχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ