Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η ΛΑ.Ε ΗΜΑΘΙΑΣ Χαιρετίζει τη δυναμική παρέμβαση ακύρωσης -για 2η φορά- πλειστηριασμών στη Θεσσαλονίκη.

Η ΛΑ.Ε. χαιρετίζει τη δυναμική παρέμβαση αριστερών φορέων, συλλογικοτήτων και αλληλέγγυων πολιτών με την οποία ακυρώθηκαν για 2η φορά πλειστηριασμοί στη Θεσσαλονίκη.
Χαιρετίζουμε τη δυναμική παρέμβαση συλλογικοτήτων, κινημάτων, πολιτικών φορέων και αλληλέγγυων πολιτών, οι οποίοι κατάφεραν να ακυρώσουν σήμερα (5/10) για δεύτερη φορά την
πραγματοποίηση πλειστηριασμών, στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης.
Καταγγέλλουμε την βίαιη δράση των ΜΑΤ για την παρεμπόδιση, με εντολή της κυβέρνησης και της εισαγγελίας, για μαζική παρουσία στο ειρηνοδικείο των αγωνιστών και των αλληλέγγυων και την άσκηση σε βάρος τους ωμής και απρόκλητης αστυνομικής καταστολής με αποκορύφωμα την προσαγωγή στο αστυνομικό τμήμα ενός από τους αλληλέγγυους.
Η ΛΑΕ απαιτεί την άμεση απελευθέρωση του προσαχθέντα αλληλέγγυου και τη μη μετατροπή της προσαγωγής του σε σύλληψη.
Καλούμε το λαό και τη νεολαία κάθε Τετάρτη σε μαζική και μαχητική παρουσία και παρέμβαση σε όλα τα ειρηνοδικεία της χώρας, ώστε να αποτρέπουν τους πλειστηριασμούς των σπιτιών και της περιουσίας των λαϊκών νοικοκυριών, σε συμμετοχή σε κινήματα κοινωνικής αλληλεγγύης, ώστε να μη μείνει κανείς μόνος του και ανυπεράσπιστος απέναντι στις τράπεζες, την κυβέρνηση και όλο το πολιτικό μνημονιακό μπλοκ, και για την ανατροπή των μνημονίων και όσων τα εφαρμόζουν ή τα στηρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ