Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Εκτος εδρας νικη του Αγροτικου Αστερα Αγιας Βαρβαρας με 3-2 επι του Εθνικου Ραχης.

Νικήτρια αναδείχθηκε  η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα στον εκτός έδρας αγώνα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, με την ομάδα του Εθνικού Ράχης, το απόγευμα  της Κυριακής 16/10/2016, με τελικό σκορ 2 – 3.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα μπήκε καλά στην αναμέτρηση και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με πρώτη καλή στιγμή στο  4' με σουτ του Παρασκευαϊδη, έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Τσαχουρίδης.

Η πίεση των φιλοξενούμενων έφερε καρπούς στο 11’ που προηγήθηκε, για μια ακόμη φορά, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντόβα,  από το κέντρο του γηπέδου.      

Στο 19' ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε πάλι ο Ντόβας με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή, για φάουλ που προηγήθηκε από επιθετικούς του Αστέρα, έξω από την περιοχή.

Οι γηπεδούχοι στο 25' κέρδισαν πέναλτι, όταν χτύπησε η μπάλα στο χέρι του Κοντογιάννη μέσα στην περιοχή, την  εκτέλεση ανάλαβε ο Λαζαριώτης αλλά  απέκρουσε σταθερά ο Μήτσας και διατήρησε το 0 – 1.  

Στο 35' είχαμε διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αστέρα  για οφσάιντ του Γαλάνη που έφυγε μόνος στην αντεπίθεση,  από το κέντρο του γηπέδου.

Το 0 – 1 έδωσε άλλο αέρα στους παίκτες του Αστέρα αλλά παρέμεινε μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.   

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους με καλή ευκαιρία στο 53' με ψιλοκρεμαστό σουτ που δοκίμασε ο Λασκάρογλου, έξω από την περιοχή, αλλά  η μπάλα πέρασε, λίγο πάνω από οριζόντιο δοκάρι του Τσαχουρίδη.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν ψηλά και στο  62' σε μακρινό γέμισμα από το κέντρο του γηπέδου προς την πλάτη της άμυνας του Αστέρα, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια των παικτών ο Βελιάδης, έφυγε μόνος και  πλάσαρε το Μήτσα, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1.

Η ισοφάριση άλλαξε το ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για κάτι καλύτερο, αλλά στο 65' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λαζαριώτης για διαμαρτυρία στο διαιτητή, σε φάση που έγινε δυνατό φάουλ των γηπεδούχων πάνω στο Δήμου. 

Η αποβολή των γηπεδούχων έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα του Αστέρα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 72' απείλησε με απευθείας σουτ του Κοντογιάννη που βρήκε τη μπάλα, μετά από σέντρα του Δήμου, από την απέναντι πλευρά,  αλλά αυτή πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.  

Στο 75' διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα ο Σερασκιέρης που έφυγε μόνος στην επίθεση μετά από πολύ καλή κάθετη πάσα του Δήμου, προς την πλάτη της άμυνας του Εθνικού.  Ενώ στο 81' ο Αντωνιάδης έφυγε μόνος στην αντεπίθεση  και έκανε το 1 – 3, με πολύ καλό δυνατό σουτ από πλάγια θέση, φάση καρμπόν με την προηγούμενη.

Μετά την επίτευξη και του τρίτου τέρματος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και στο 89' απείλησαν οι γηπεδούχοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιουβαντσικλάρ,  έξω από την περιοχή, αλλά απέκρουσε σταθερά ο Μήτσας σε κόρνερ.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα στο 93' μείωσε  σε 2 – 3 ο Σιδηρόπουλος, με πλασέ από  το ύψος της μικρής περιοχής. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για οφσάιντ του σκόρερ.

Η απόδοση της ομάδας ήταν καλή, με καλή κυκλοφορία που στα κρίσιμα σημεία του   αγώνα αντέδρασε και πέτυχε θετικό αποτέλεσμα.     


ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΧΗΣ (Γιώργος Μαραγκός): Τσαχουρίδης, Λαζαριώτης, Τσακιράκης (78' Αγγελής), Βελιάδης (76' Συμεωνίδης), Γκίτσιος, Σιδηρόπουλος, Λαζαρίδης Κ., Ορφανίδης, Κάμινας, Γιουβαντσικλάρ, Ιακωβίδης (78' Καλπακίδης)


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  (Κώστας Μουρτζίλας) : Μήτσας, Ντόβας, Κουβατσίδης, Σερασκιέρης, Δήμου (80' Σουλιώτης Α.), Γαλάνης (70' Σουλιώτης Ι.), Κοντογιάννης, Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος (46' Λασκάρογλου), Παρασκευαϊδης, Εμμανουηλίδης. 


Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παρασίου Στ. με βοηθό τον κ. Ορφανίδη Ι.




































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ