Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Σύλληψη 52χρονου ημεδαπού στην Ημαθία, που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και τη διακίνηση κάνναβης.

Οι συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, οδήγησαν στη σύλληψη ενός 52χρονου ημεδαπού στην Ημαθία, που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια και τη διακίνηση κάνναβης. Ειδικότερα, χθες (04-10-2016) το μεσημέρι, εντοπίστηκε ο
προαναφερόμενος σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του 7 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 30 γραμμαρίων.
Επιπλέον σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε άλλο αγρόκτημα ιδιοκτησίας του σε άλλη αγροτική περιοχή διαπιστώθηκε να καλλιεργεί ακόμα 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως και 2 μέτρων τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του σε άλλη περιοχή της Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 350 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 300 γραμμάρια κάνναβης προς ξήρανση. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ