Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016

Ενημερωτική-εκπαιδευτική εκδήλωση της Π.Ε Ημαθίας στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων Αλεξάνδρειας, για τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, με θέμα την υγιεινή των χεριών.

To Τμήμα Περιβαλλοντικής  Υγιεινής και Υγειονομικού ελέγχου της  Διεύθυνσης  Δημόσιας Υγείας  και  Κοινωνικής  Μέριμνας Π.Ε Ημαθίας, πραγματοποίησε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου ενημερωτική-εκπαιδευτική  εκδήλωση στο  κέντρο φιλοξενίας προσφύγων  μεταναστών στην Αλεξάνδρεια, με  θέμα  την  υγιεινή χεριών, απευθυνόμενο σε  παιδιά  προσχολικής και σχολικής 
ηλικίας.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία για τη δράση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια ανάλογου  προγράμματος  αγωγής υγείας που υλοποιείται  από την προηγούμενη σχολική χρονιά  σε  σχολεία  της  Ημαθίας από την Υπηρεσία  και με αφορμή την Παγκόσμια  ημέρα  πλυσίματος  χεριών  που γιορτάζεται στις 15 Οκτωβρίου . 
Στην πρωτοποριακή αυτή δράση παρευρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης  Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, η περιφερειακή σύμβουλος κα.Νίκη Καρατζιούλα,  καθώς και  ο Διοικητής του Στρατοπέδου Συνταγματάρχης κ. Μπαντιμαρούδης Χαράλαμπος.
 Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε Ημαθίας  ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
  


Η Αναπληρώτρια   Διευθύντρια


ΣΟΦΙΑ  ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ