Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Απέχουν αύριο από τους πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι.Ζητούν εγγυήσεις για τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας ειδικότερα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.Τι λεει το κινημα κατα των πλειστηριασμων.

Οι συμβολαιογράφοι ζητούν εγγυήσεις για τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας ειδικότερα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Αποχή των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια των προγραμματισμένων για αύριο πλειστηριασμών
αποφάσισε η συντονιστική επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδας.
Σε συνεδρίασή της νωρίτερα, σήμερα, η Επιτροπή αποφάσισε την αποχή με αίτημα από την Πολιτεία να λάβει αποφάσεις «προκειμένου να επιλυθεί το μείζον ζήτημα των πλειστηριασμών και ειδικότερα των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας και να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας. Είναι δεδομένο ότι η συμμετοχή του Συμβολαιογράφου στη διαδικασία του πλειστηριασμού είναι η μόνη που εγγυάται τη νομιμότητα της εκτελεστικής διαδικασίας και την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών».

Επισημαίνεται ότι πλειστηριασμοί δεν μπορούν να γίνουν χωρίς την παρουσία συμβολαιογράφων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ-ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ
 Μπροστά στο διογκούμενο ποτάμι αντίστασης ενάντια στους πλειστηριασμούς, η Συντονιστική Επιτροπή Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος προκήρυξε ΑΠΟΧΗ για τους πλειστηριασμούς για αύριο Τετάρτη.
Είναι σαφές ότι η κλιμάκωση του παλλαικού και δίκαιου αγώνα ενάντια σε τραπεζίτες, κοράκια και τη μνημονιακή κυβέρνηση έχει δημιουργήσει κλυδωνισμούς στα σαθρά θεμέλια του σάπιου νεοφιλελεύθερου οικοδομήματός τους.
Παρ'όλα αυτά ΟΛΟΙ αύριο στα Ειρηνοδικεία να διαδηλώσουμε και να μην οπισθοχωρήσουμε ούτε βήμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ