Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Ο ΛΑΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΕ!! ΝΕΟ ΣΤΟΠ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ.ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.ΑΕΡΑ ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ.ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από λίγο αποφασίστηκε η αναβολή του πλειστηριασμού της κατοικίας ο οποίος θα πραγματοποιούνταν στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.
Έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί διαδηλωτές, με στόχο να εμποδίσουν τη διεξαγωγή του
πλειστηριασμού, πράγμα που επετεύχθη.
Σε δηλώσεις του, ο Ηλίας Σμήλιος απο τον συντονισμό συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης κατήγγειλε ότι οι διαδηλωτές αντιμετώπισαν έντονη αστυνομική παρουσία και ζήτησαν την απελευθέρωση του άνδρα που συνελήφθη κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το δικαστικό μέγαρο. Από την πλευρά της, το μέλος της ΛΑΕ Δέσποινα Χαραλαμπίδου χαρακτήρισε απαράδεκτο το γεγονός ότι έπρεπε να επιδειχθούν οι αστυνομικές ταυτότητες για την είσοδο στο δικαστικό μέγαρο.

Ανακοινωση απο το  Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο
Μία ακόμη επίδειξη εθελοδουλείας στο σύστημα έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Με περίσσιο ζήλο τα ΜΑΤ της νεομνημονιακής χούντας επιτέθηκαν στους αγωνιστές του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημειωθούν τραυματισμοί και μία προσαγωγή. Τελικά η δράση στέφτηκε με επιτυχία και οι πλειστηριασμοί ματαιώθηκαν από τους αποφασισμένους αγωνιστές.
Το Κίνημα Δεν Πληρώνω-Ενιαίο Μέτωπο καταδικάζει την βίαιη κρατική καταστολή απέναντι στους πολίτες που διαδηλώνουν και υπερασπίζονται το συνταγματικά κατοχυρομένο δικαίωμα στη στέγη. Δεσμευόμαστε ότι θα κλιμακώσουμε τη δράση μας σε όλα τα επίπεδα για την προστασία της λαϊκής περιουσίας απέναντι σε κυβέρνηση, ΜΑΤ, κοράκια και τραπεζίτες.
Η τρομοκρατία δε θα περάσει!
Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη!
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τη δράση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ