Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ.

Ολοκληρώθηκε  η 3η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας το πρωί του Σαββάτου 22/10/2016. Ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε εκτός έδρας, με την αντίστοιχη ομάδα του Μακεδονικού Επισκοπής, στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου και  νίκησε με 1 – 3.
Στο πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν μοιρασμένος για τις δυο ομάδες με καλές ευκαιρίες στις δυο περιοχές αλλά έμειναν στο 0 – 0. Στα μέσα του ημιχρόνου πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, με απευθείας εκτέλεση φάουλ πολύ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.  
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά έμεινε πίσω στο σκορ με σουτ από το ύψος της περιοχής, που ξεγέλασε το τερματοφύλακα και κατέληξε στα δίχτυα.
Παρόλο που οι φιλοξενούμενοι έμειναν πίσω στο σκορ, πίεσαν περισσότερο και ισοφάρισαν άμεσα με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.
Μετά την ισοφάριση η ομάδα του Αθανάσιου Δεδίνη ανέβασε στροφές και κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα, ένα πλασέ μέσα στην περιοχή μετά πολύ καλή ομαδική επιθετική ενέργεια και το τρίτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έξω από την περιοχή. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Αστέρα είχε και άλλα δυο δοκάρια. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 1 – 3.
Η απόδοση της παιδικής ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή κυρίως στο 2ο ημίχρονο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ζαχαριάδης Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ