ΟΣΔΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ-ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΟΣΔΕ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ-ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΚΟΠΑΝΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Σοκ στην Πάτρα: Κατέσχεσαν τραπεζικό λογαριασμό επιχειρηματία για οφειλές και αποπειράθηκε να κρεμαστεί!

Επιχειρηματίας ο οποίος έχει έδρα σε κοινότητα του πρώην Δήμου Φαρών του νομού Αχαΐας, πήγε πριν από πέντε ημέρες να βάλει τέλος στη ζωή του μη αντέχοντας άλλο την οικονομική πίεση.

Ο 50χρονος άντρας ο οποίο δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό κλάδο και στο χώρο του σιδήρου, έπαθε σοκ και έχασε τον έλεγχο, όταν σε τραπεζικό λογαριασμό που διαθέτει του
κατατέθηκαν 30.000 ευρώ από έργο που είχε κάνει και αυτά αμέσως του κατασχέθηκαν λόγω οφειλών.
Όταν αντελήφθη τι είχε συμβεί, δεν πίστευε στα μάτια του ενώ μπροστά σε υπάλληλο τραπέζης άρχισε να μονολογεί ότι «δεν αντέχει άλλο, πως αυτά τα χρήματα τα ήθελε για να πληρώσει  εργάτες, ΦΠΑ και εμπόρευμα και πως πλέον καταστρέφεται».
Αποχωρώντας από το υποκατάστημα της τράπεζας ο επιχειρηματίας κατευθύνθηκε στο τοπικό διαμέρισμα του Δήμου Φαρρών όπου εδρεύει η επιχείρησή του και κλείστηκε μέσα στο γραφείο του.
Το γεγονός ότι έκανε αρκετή ώρα να εμφανιστεί και δεν έδινε σημεία ζωής, οδήγησε συνεργάτες του να κατευθυνθούν προς το γραφείο του , με αποτέλεσμα να βρεθούν αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα, καθώς ο 50χρονος άντρας είχε ανέβει στο γραφείο του και ήταν έτοιμος να περάσει το κεφάλι του σε θηλεία που είχε φτιάξει.
Αμέσως σήμανε συναγερμός με αποτέλεσμα να αποφευχθεί το μοιραίο την τελευταία στιγμή.
πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ