Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Θεσσαλονίκη: Βγαίνουν στο σφυρί οκτώ εργατικές κατοικίες.

 
Σε μια καταγγελία που έκανε αίσθηση προχώρησαν με ανακοίνωση τους μέλη του συντονιστικού συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης ενάντια στους πλειστηριασμούς.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συντονιστικού: στις... 
  19 Οκτωβρίου, οκτώ εργατικές κατοικίες που βρίσκονται στην περιοχή του Ευόσμου στη δυτική Θεσσαλονίκη μπαίνουν σε διαδικασία πλειστηριασμού με εντολή της Εφορίας αυτή τη φορά και όχι κάποιας τράπεζας.

Στο μεταξύ, η μαζικότητα του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη, πυκνώνει, μετά την επιτυχημένη ματαίωση πλειστηριασμών στο Ειρηνοδικείο τις δύο προηγούμενες Τετάρτες.

Στη συγκέντρωση του συντονισμού, που έγινε στην Ενωση Δημοσιοϋπαλληλικών Οργανώσεων Θεσσαλονίκης, συμμετείχαν μεταξύ άλλων:

Η Κίνηση Πολιτών Χορτιάτη, η Επιτροπή Αγώνα Ενάντια στις Εξορύξεις Χρυσού, ο Αυτοδιαχειριζόμενος Χώρος Αλληλεγγύης Γυναικών, η Επιτροπή Κατοίκων Κέντρου Κατά των Πλειστηριασμών, η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Τούμπας, η Εναλλακτική Πρωτοβουλία Δικηγόρων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η 3η ΕΛΜΕ, φοιτητικοί σύλλογοι και πολλοί άλλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ