Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με την γνωστή εταιρεία κουφωμάτων CLAUFEN για την αγωνιστική σαιζόν 2016-17.

Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με την γνωστή εταιρεία κουφωμάτων CLAUFEN για την αγωνιστική σαιζόν 2016-17.  Είναι η πέμπτη συνεχόμενη χρονιά που η εν λόγω
εταιρεία δείχνει έμπρακτα την στήριξή της στην ομάδα μας και αναλαμβάνει τον τίτλο του ΧΟΡΗΓΟΥ του τμήματος.
Αισθανόμαστε όλοι την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια τον ιδιοκτήτη της κύριο Θεοδωρίκα Θεόδωρο και τους ανθρώπους της εταιρείας για την πολύχρονη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και καλούμε τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν εμπράκτως τις επιχειρήσεις που στέκονται στο πλευρό μας.
H CLAUFEN με λίγα λόγια

Η CLAUFEN αποτελεί μια βιομηχανική μονάδα ολοκληρωμένων κουφωμάτων και υαλοπινάκων που βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο 5000 τ.μ.  Η 15ετής εμπειρία, η λεπτομερής μελέτη, η κατασκευή ποϊόντων με υψηλά standards και η προσεκτική επιλογή των υλικών και του στελεχικού δυναμικού συνέθεσαν την εταιρεία claufen

Τα κουφώματα claufen είναι φτιαγμένα για ανθρώπους που αγαπάνε το ξεχωριστό. Η κομψή αισθητική των προϊόντων της εταιρείας συνδυάζεται αρμονικά με την άποψη των πελατών μας για την όμορφή κατοικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ