Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΟ:EIKΟΝΕΣ ΦΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΤΑ ΝΕΚΡΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ ΣΕΡΡΩN.ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟ.

Εικόνες ντροπής και απαξίωσης δημοσίευσε χθες ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών οι οποίες δείχνουν νεκρά σκυλιά πεταμένα στα σκουπίδια στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου.
«Χθες δεχτήκαμε καταγγελίες πολιτών οι οποίοι σε επίσκεψή τους στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου διαπίστωσαν ότι μέσα στους ανοιχτούς κάδους απορριμμάτων υπήρχαν πεταμένα
νεκρά ζώα!
Οι εθελοντές του ΦΟΣ που πήγαμε εκεί, καλέσαμε αμέσως την αστυνομία και την Περιφερειακή Κτηνιατρική Διεύθυνση και σε λίγη ώρα μπορέσαμε, παρουσία αστυνομικών και αρμοδίων, να αδειάσουμε τους 3 κάδους σκουπιδιών όπου βρήκαμε όχι μόνο ένα αλλά, επτά νεκρά ζώα! Κάποια μάλιστα από αυτά ήταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο σήψης με τα σκουλίκια να τα κατατρώνε από παντού!
do6
do7
Οι εικόνες ήταν σοκαριστικές και η αλήθεια είναι ότι η φρίκη τους δεν μπορεί να αποδοθεί απο το φακό της κάμερας…..η δυσωδία από τα νεκρά ζώα στοιβαγμένα μέσα σε σακούλες με περιττώματα και άλλα χειρουργικά απόβλητα ήταν κάτι το απερίγραπτο! 
Η ντροπιαστική αυτή κατάσταση που αντικρίσαμε χθες, πέρα από τις όποιες υγειονομικές και άλλες πλείστες παραβάσεις κανονισμού και λειτουργίας του κυνοκομείου μας, εμπεριέχει για όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των ζώων και κάτι ακόμη πιο οδυνηρό: Την πλήρη απαξίωση και την έλλειψη σεβασμού ως προς αυτά τα πλάσματα ακόμη και μετά το θάνατό τους….
do55
Ελπίζουμε τα πράγματα μετά τις καταγγελίες του ΦΟΣ και της Ομοσπονδίας στην εισαγγελία και την Κτηνιατρική Διεύθυνση Σερρών αυτή τη φορά να πάρουν το δρόμο τους ώστε να μη χρειαστεί ποτέ ξανά να αντικρίσουμε τέτοιες αποκρουστικές συμπεριφορές και εικόνες!» , αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών.
Πηγή: www.animalplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ