Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα βιωματικά σεμινάρια μητρικού θηλασμού που πραγματοποιήθηκαν από το μαιευτικό προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ. Μ.Υ. Βέροιας με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού ( 1-7 Νοεμβρίου 2016).



Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα βιωματικά σεμινάρια μητρικού θηλασμού που πραγματοποιήθηκαν από το μαιευτικό προσωπικό του Π.Ε.Δ.Υ. Μ.Υ. Βέροιας με αφορμή την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού ( 1-7 Νοεμβρίου 2016). Τα σεμινάρια είχαν ως θέμα ¨Θηλασμός: Κλειδί για την αειφόρο
ανάπτυξη¨.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις μέλλουσες μανούλες που παρακολούθησαν τα σεμινάρια, αλλά και όλες τις θηλάζουσες μανούλες που μας τίμησαν με την παρουσία τους και μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους. Επίσης ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην ΚΑΠΑ του Δήμου Βέροιας και στον Αντιδήμαρχο κ. Κορωνά Θεόφιλο για την παραχώρηση οπτικοακουστικού εξοπλισμού.
Το μαιευτικό προσωπικό συνεχίζει την προσπάθεια ενημέρωσης και προώθησης του φυσικού τοκετού και του θηλασμού πραγματοποιώντας τα τελευταία 2 χρόνια συνεδρίες σε έγκυες γυναίκες στο Τμήμα Γονεικότητας και Θηλασμού στο ΠΕΔΥ Μ.Υ Βέροιας. Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2331-24661, 23310-22332, 23310-21863.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ