Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Με μεγαλη νικη ξεκινησε η Γυναικεια ομαδα του Αγροτικου Αστερα Αγιας Βαρβαρας ισοπεδωσε τον Αγιο Νεστωρ Καρδιτσας με 10-0.Ηττα για την Ανδρικη ομαδα.


Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα Άγιος Νέστωρ Καρδίτσας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το πρωϊ της Κυριακής 27/11/2016,  με τελικό σκορ 10 – 0.
Η ομάδα των κοριτσιών του Αστέρα κυριάρχησε και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 2' προηγήθηκαν με σουτ  της Παπαδόπουλου που μπήκε στην περιοχή, μετά από πολύ ωραία επιθετική ενέργεια της Ντούσκα. Πολύ γρήγορα στο 7' διπλασίασε  τα τέρματα η Μουρατίδου,  που έφυγε μόνη στην αντεπίθεση και πλάσαρε την Αρζουμανίδου. Επόμενο τέρμα στο 14' από εκτέλεση φάουλ της Στρίμπα από το ύψος του κέντρου προ την περιοχή των φιλοξενούμενων πήγε στην πορεία της μπάλας η Παπαδοπούλου με απευθείας σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Πολύ καλή ευκαιρία για την ίδια παίκτρια στο 24' με σουτ που δοκίμασε από το ύψος του πέναλτι, αλλά μπλόκαρε σταθερά η Αρζουμανίδου.

Στο 26´ η  Μουρατίδου έφυγε στην επίθεση πέρασε την άμυνα των φιλοξενούμενων και βγήκε τετ-α-τετ με την τερματοφύλακα αλλά στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.     

Ο επιθετικός μονόλογος από τα κορίτσια του Αστέρα συνεχίστηκε και στο 27' το δυνατό σουτ της Στρίμπα, από το ύψος τη περιοχής, κατέληξε στα δίχτυα της Αρζουμανίδου, κάνοντας το 4 – 0.

Πολλά κέφια είχε και η Ντούσκα με τρείς πολύ καλές ευκαιρίες στο 37΄με δυνατό σουτ, από πλάγια θέση αλλά μπλόκαρε η  τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, στο 39' με κεφαλιά που πήρε στη μικρή περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και στο 41΄ με σουτ από πλάγια θέση η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι πήγε παράλληλα με τη γραμμή και απομάκρυναν οι φιλοξενούμενες πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Μετά από τις τρεις απόπειρες της επιθετικού του Αγροτικού Αστέρα καρποφόρησε η τέταρτη στο 44' όταν έφυγε μόνη στην επίθεση, από μπαλιά ακρίβειας της Κιουτάχιαλη, από το κέντρο του γηπέδου και αυτή με τη σειρά της πλάσαρε την Αρζουμανίδου , γράφοντας το 5 – 0 , που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό για την ομάδα του Αστέρα και στο 52' η Μπαξεβάνου κέρδισε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή μπήκε από πλάγια αριστερά και με πλασέ στην κλειστή γωνία εξαπλασίασε τα τέρματα , δίνοντας άλλες διαστάσεις στην αναμέτρηση  

Στο επόμενο λεπτό η ίδια παίκτρια έγινε αποδέκτης της μπάλας από την παράλληλη σέντρα της Δεληγιαννίδου Α. και στο απευθείας σουτ που έκανε απέκρουσε σωτηρία η Αρζουμανίδου ενώ η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Το δείκτη του σκορ (7 – 0) ανέβασε η Μουρατίδου στο 56' με δυνατό σουτ, μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα της Ντούσκα από πλάγια θέση.

Στο 61' πολύ καλή επιθετική ενέργεια με τη Μπαξεβάνου και τη Μουρατίδου που έβγαλε σε τετ-α-τετ τη Μπαξεβάνου και στο πλασέ που δοκίμασε η τελευταία, απέκρουσε σωτηρία η Αρζουμανίδου. Τριπλασίασε τα τέρματα της στο 62’ η Παπαδοπούλου , με σουτ από τη ύψος το πέναλτι και ανεβάζοντας περισσότερο το δείκτη του σκορ σε 8 – 0.    

Τη ευκαιρία να πετύχει τέρμα είχε η Κιουτάχιαλη στο 68 ‘ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, αλλά απέκρουσε σωτήρια η τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. Αλλά το έκανε στη συνέχεια στο 78' με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Με τη λήξη του αγώνα στο 90' έγινε το 10 – 0 με πλασέ της Δεληγιαννίδου Αγ. από το ύψος της μικρής περιοχής.

Η απόδοση της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή με το ναεικό σύνολο που διαθέτει.  



ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Μιχάλης Αλεξιάδης): Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου Α., Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου (79' Δεληγιαννίδου Αγγ.), Ντούσκα (66' Καλαϊτζόγλου), Δελησσάβα (57' Ιντζεβίδου).



ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ (Αθανάσιος Παπαβασιλείου): Αρζουμανίδη, Θεοδωροπούλου, Παπαθανασίου, Τσούτσου (46' Καραγεώργου Ρ.), Τσέλιου, Σιδηρόπουλου (68' Καραγεώργου Α.), Σακελλαρίου, Κουτσώνα Φ, Αλεξανδρή, Παππά (74’ Παιδή), Τοπούζη



Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κατεριάδης Ιορδάνης με βοηθούς την κ. Κουπαράνη Μαρία και την κ. Σαπουντζή Πολυξένη, από την ΕΠΣ Πέλλας.






































Την ήττα γνώρισε η ανδρική ομάδα του Αγροτικού Αστέρα, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας για τη 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Ερασιτεχνικής κατηγορίας ΕΠΣ Ημαθίας, από την αντίστοιχη ομάδα ΑΕΠ Βέροιας, το απόγευμα  της Κυριακής 27/11/2016, με τελικό σκορ 0 – 2.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με πρώτη καλή ευκαιρία στο 2' με σουτ του Λασκάρογλου έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε  πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή στο 7' και την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηγεωργίου αλλά η μπάλα χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στην επόμενη φάση στο 9' κέρδισαν φάουλ οι φιλοξενούμενοι και ανέλαβε την εκτέλεση πάλι ο Χατζηγεωργίου, αλλά αυτή τη φορά την έστειλε στα δίχτυα του Μηλώση.

Το γρήγορο τέρμα έφερε τα δύσκολα στους γηπεδούχους που πίεσαν συνεχώς για την ισοφάριση και στο 39' στο σουτ του Λασκάρογλου, από το κέντρο του γηπέδου σε κενή εστία που ήταν εκτός θέσης ο Χωλόπουλος, έστειλε τη μπάλα  δίπλα στο κάθετο δοκάρι.  

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τη σειρά τους με 2 σουτ στο 40' και στο 42΄με τους Μίσκο και Αγγελίδη αντίστοιχα, αλλά απέκρουσε σταθερά ο Μηλώσης. 

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Αστέρα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 56' απείλησε με απευθείας σουτ σε κίνηση του Ντόβα, αλλά μπλόκαρε σταθερά ο Χωλόπουλος. Επόμενη καλή στιγμή στο 62' με σουτ αυτή τη φορά του Ρηγόπουλου έξω από την περιοχή, αλλά και αυτή τη φορά ο Χωλόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

Η πίεση των γηπεδούχων όμως δεν καρποφόρησε και στο 63' οι φιλοξενούμενοι με πλασέ του Παπαδόπουλου που πρόλαβε στην έξοδο το Μηλώση,  μετά από λάθος της άμυνας διπλασίασαν τα τέρματα τους. 

Παρόλο  που η ομάδα του Αστέρα έμεινε πίσω στο σκορ με δυο τέρματα δεν πτοήθηκε, ανέβασε περισσότερες στροφές και πίεσε περισσότερο την αντίπαλη περιοχή. Είχε στο 64' πολύ καλή ευκαιρία με το Δήμου σε ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά απέκρουσε σωτηρία ο Χωλόπουλος σε κόρνερ.

Στο 66' στο δυνατό σουτ του Ρηγόπουλου, απέκρουσε πάλι σωτήρια ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων. 

Στο 72’ κεφάλια του Αντωνιάδη στο δεύτερο δοκάρι η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Επόμενη καλή στιγμή στο 79' με επιθετική ενέργεια του Γαλάνη και Αντωνιάδη με αποδέκτη στην πλάτη της άμυνας τον τελευταίο αλλά στο σουτ που δοκίμασε, από πλάγια θέση η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 85' ο Αντωνιάδης δεν κατάφερε να πλασάρει  μετά κόντρες της μπάλας, στη μικρή περιοχή  των φιλοξενουμένων ενώ στο 90΄ στο σουτ του Δήμου έξω από την περιοχή η μπάλα πέρασε άουτ.

Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή, με καλή κυκλοφορία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τα 2 λάθη στην άμυνα στοίχισαν στο θετικό αποτέλεσμα.    



ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ  (Κώστας Μουρτζίλας) : Μηλώσης, Ντόβας (69' λτρ. Αντωνιάδης), Σουλιώτης Α., Γαλάνης, Ζέρβας, Σουλιώτης Ι. (36' λτρ. Σερασκιέρης) , Δήμου, Λασκάρογλου, Ρηγόπουλος, Παρασκευαϊδης (74' Παυλίτσας ), Χατζηνικολάου.



ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΝΟΣΠΙΤΩΝ (Θωμάς Τρούπκος): Χωλόπουλος, Τσαλίλης, Χατζηγεωργίου, Μηνόπουλος, Σαντίνι (86' Γαλατσίδας), Μίσκος, Παπαδόπουλος (67' Μαγγίζης), Νούσης, Γιούπης, Αγγελίδης (74' Μονοσπιτάλης), Μπουρδάνος, 



Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Χρυσάνης Χ. με βοηθούς τον κ. Ιασωνίδη Β. και τον κ. Τριανταφυλλίδη Σπ.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ